PROGLAŠEN NAJBOLJI FRAJER ZA 2023. GODINU: Kažu da je Bred Pit "mala beba" za njega, ima 57 godina, a izgleda NEREALNO DOBRO
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

najbolji frajer u 2023. godini

PROGLAŠEN NAJBOLJI FRAJER ZA 2023. GODINU: Kažu da je Bred Pit "mala beba" za njega, ima 57 godina, a izgleda NEREALNO DOBRO

Pop kultura -

Magazin "People" izabrao je najboljeg frajera na svetu. U utorak uveče tokom šoua Džimija Kimela proglašen je slavni frajer u tekućoj 2023. godini, a ova laskava titula pripala je čuvenom glumcu Patriku Dempsiju.

Ovo je još jedan u nizu pokazatelja da su zreliji, stariji muškarci sve poželjniji i da i te kako mogu da stanu na crtu i mnogo mlađoj gospodi, posebno ako u obzir uzmemo njihovu emotivnu zrelost i ostvarenost.

Patrik Dempsi se definitivno ubraja u red muškaraca koji ne samo da izgledaju sjajno, već mogu da se pohvale i posebnom vrstom harizme, i naravno zavidnom karijerom - u svetu šoubiznisa je više od 35 godina!

Zgodni 57-godišnjak je našoj publici najpoznatiji po ulozi doktora Dereka Šeparda u čuvenoj seriji "Uvod u anatomiju", a ova rola mu je donela i dve nominacije za Zlatni globus.

Patrik Dempsi, Derek Šepard
foto: Profimedia

"Hvala vam puno. Srećan sam što sam doneli tu odluku i što sam izabran ove godine", prokomentarisao je Dempsi kratko ovu laskavu titulu.

Kimel se našalio da ne shvata zašto je trebalo toliko dugo da Patrik dobije zvaničnu potvrdu da je jedan od najzgodnijih muškaraca. "Zašto im je trebalo toliko dugo, to je jedino pitanje koje imam. Postaješ sve zgodniji svake godine, a oni su izgleda čekali... Ko da otvaraju flašu finog vina, odlučili su da sačekaju do prave godine", rekao je voditelj.

Patrik Dempsi
foto: Luca Carlino/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Dempsi je već 24 godine u braku sa suprugom Džilijan Fink, a par ima troje dece - ćerku Talulu (21) i blizance Darbija i Salivana (16).

Još jedan muškarac iz kluba 50+ godina dobio je ovu titulu u izboru magazina "People" - to je bio glumac Pol 2021. godine. Prošle godine je za najseksi muškarca izabran Kris Evans, a 2020. priznanje je dodeljeno Majklu B. Džordanu. Ostali dobitnici u prethodnoj deceniji su i Džon Ledžend (2019), Idris Elba (2018), Blejk Šelton (2017), Dvejn Džonson (2016), Dejvid Bekam (2015), Kris Hemsvort (2014) i Adam Levin (2013).

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track