BIVŠA DEVOJKA METJUA PERIJA TVRDI DA JE OVO UZROK NJEGOVE SMRTI: Smatra da se dokaz krije iza OVE POSLEDNJE glumčeve objave (FOTO)
Foto: LALO / CPR / FANA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

JOŠ UVEK SE ČEKAJU TOKSIKOLOŠKI NALAZI

BIVŠA DEVOJKA METJUA PERIJA TVRDI DA JE OVO UZROK NJEGOVE SMRTI: Smatra da se dokaz krije iza OVE POSLEDNJE glumčeve objave (FOTO)

Pop kultura -

Bivša devojka Metjua Perija otkrila je kako veruje da je zvezda imala krizu pre smrti i ne prihvata da se "samo udavio u sopstvenom đakuziju". Kejti Edvards izlazila je sa glumcem 2006. godine i ostala je bliska s njim čak i nakon što su raskinuli.

Ona je ukazala na neobične Perijeve objave na društvenim mrežama kao dokaz da je možda ponovo koristio droge. "Postoji mnogo stvari koje mi nisu jasne. Ne verujem da se samo udavio u đakuziju, to mi ne zvuči logično", izjavila je Edvards za britanski The Sun.

Metju Peri
foto: Printscreen YouTube

"Poznajem Metjua i znam da se ne bi tek tako udavio. Mislim da je možda uzimao tablete. Rekli su da na mestu događaja nije bilo lekova protiv bolova, što me ne čudi. Bio je paranoičan i sakrio bi ih sve, tako da nije bilo dokaza", dodala je.

Kejti Edvards
foto: LALO / CPR / FANA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bio je opsednut vodom kad se drogirao"

Glumac se u svojim poslednjim objavama potpisivao kao Metmen što je njegovoj bivšoj sumnjivo. "Bila sam sa njim kada se drogirao, iako se nisam drogirala sa njim. Kad god bih mu rekla da bi možda trebao malo smanjiti s drogom, rekao bi: 'Ne, ja sam Metmen.'"

Dodala je da je zvezda često bila opsednuta vodom kad je bila "urađena". "Jednom je njegov komšija u Holivud Hilsu pronašao Metjua golog u bazenu. Morala sam da odem tamo i izvučem ga iz bazena njegovog komšije. Uvek je bio u vodi dok se drogirao."

Čeka se analiza toksikološkog nalaza

Podsetimo, objavljena je smrtovnica glumca Metjua Perija koji je iznenada preminuo u starosti od 54 godine.

Metju Peri, Matthew Perry
foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U dokumentu, koji je objavio los anđeleski Zavod za javno zdravstvo i koji je u posedu portala The Blast, navodi se da je uzrok Perijeve smrti "još uvek nepoznat" jer se čeka detaljna analiza njegovog toksikološkog nalaza, nakon što su prvi rezultati pokazali da u njegovoj krvi nema tragova ilegalnih supstanci fentanila i metamfetamina.

Piše i da je glumac preminuo 28. oktobra u 16:17 u svom domu u Los Anđelesu i da je njegovo beživotno telo pronađeno u đakuziju.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track