RUKAMA SE DRŽAO ZA GLAVU DOK SU FANOVI VRIŠTALI Pop pevačica usred koncerta povukla potez koji je RASPAMETIO njenog dečka (VIDEO)
Foto: X/midiaTSBR

napravila mu iznenađenje

RUKAMA SE DRŽAO ZA GLAVU DOK SU FANOVI VRIŠTALI Pop pevačica usred koncerta povukla potez koji je RASPAMETIO njenog dečka (VIDEO)

Pop kultura -

Možda ste već videli kako Tejlor Svift prati Trevisa Kelca na utakmicama NFL-a, a sada je bio red na Kelca da ode da vidi Tejlor kako nastupa na koncertu u Argentini. A jedan deo koncerta posebno je oduševio fanove - Kelcova reakcija.

Čini se kako je Svift pripremila iznenađenje za dečka tokom poslednjeg nastupa na turneji Eras, koja joj je već dodelila status milijarderke. Tokom izvođenja svoje pesme "Karma", Tejlor je malo promenila tekst.

Fanovi komentarišu: "Materijal za muža"

Inače, stihovi su: "Jer karma je moj dečko, karma je bog. Karma je povetarac u mojoj kosi vikendom, karma je opuštajuća misao."

No pevačica je umesto toga otpevala: "Karma je tip iz Čifsa koji mi dolazi direktno kući." S obzirom na to da su The Chiefs Kelcov tim, obožavatelji su vrlo brzo shvatili na šta cilja.

Kada je Kelc, koji je uživo gledao nastup, shvatio što se dogodilo, izgledao je vidno dirnut. NFL zvezda je držala rukama glavu dok su obožavatelji oko njega uzbuđeno vrištali.

"Nije uzeo mobilni sve vreme, ne skida pogled s nje", "Njihova veza je tako slatka, nikad nisam videla Tejlor ovako zaljubljenu", "Materijal za muža", samo su neki od komentara fanova.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track