ČLAN OMILJENE NETFLIKSOVE SERIJE UBIJEN U POJASU GAZE: Glumci i ostatak ekipe slomljeni TRAGEDIJOM "Užasnuti smo ovom vešću" FOTO
Foto: X/FaudaOfficial

TRAGEDIJA

ČLAN OMILJENE NETFLIKSOVE SERIJE UBIJEN U POJASU GAZE: Glumci i ostatak ekipe slomljeni TRAGEDIJOM "Užasnuti smo ovom vešću" FOTO

Pop kultura -

Član producentske ekipe serije "Fauda" Major Matan Meir poginuo je u akciji u Pojasu Gaze. Ovo ostvarenje bavi se sukobom tajnih izraelskih snaga i Hamasa na pomenutom područjuu.

"Užasnuti smo što prenosimo vest da je jedan član naše porodice"Fauda" Matan Meir poginuo u borbama u Gazi. Matan je bio sastavni član našeg tima. Glumci i ekipa su skrhani ovim tragičnim gubitkom. Naše saučešće Matanovoj porodici i neka njegova duša počiva u miru", piše na meži X na stranici Netfliksove TV serije "Fauda".

Vest o ovoj tragediji saopštile su Oružane snage Izraela (IDF), a u tom saopštenju se između ostalog navodi da je "među pet poginulih vojnika Oružanih snaga Izraela u borbama u severnom pojasu Gaze bio major Matan Meir (38) koji je bio član produkcijskih timova serija "Fauda" i "'Tagad". O ovoj tragediji izvestio je Daily mail.

"Fauda" je izraelska TV serija čiji su autori Lior Raz i Avi Isaharov, napravljena je na osnovu njihovog iskustva u Izraelskim odbrambenim snagama. Premijerno je prikazana 15. februara 2015. Prva sezona snimana je u u Kafr Kasimu tokom rata u Gazi 2014. Premijera druge sezone bila je 31. decembra 2017. godine, a treći deo emitovao se 2019. i 2020. Četvrti nastavak počeo je da se prikazuje od početka ove godine.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:58

Ubijen mladić na benzinskoj stanici u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track