IMAM ĆERKU KOJA JE POSTALA SIN! Slavni glumac uz čije filmove smo PLAKALI OD SMEHA otkrio da ima trans dete i kako se nosi sa tim
Foto: Printscreen/Youtube

iskren

IMAM ĆERKU KOJA JE POSTALA SIN! Slavni glumac uz čije filmove smo PLAKALI OD SMEHA otkrio da ima trans dete i kako se nosi sa tim

Pop kultura -

Holivudski glumac i komičar Marlon Vejans otvoreno je progovorio o tome kako je to biti roditelj transrodnog deteta, priznajući da je u početku "poricao".

Vejans je najpoznatiji po ulozi u franšizi Mrak film, kao i "White Chicks", a glumac je nedavno progovorio o svom najstarijem detetu koje je transrodno.

Marlon Vejans, Šon Vejans
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Govoreći u radijskoj emisiji The Breakfast Club, Vejans je progovorio o rodnom identitetu svog 23-godišnjeg sina Kaija, otkrivši da je transrodan.

"Imam kćerku koja je postala sin. Moja ćerka Amai sada je Kai, i tako, pričam o tranziciji", naveo je pa objasnio:

"Ne njegovoj tranziciji, nego mojoj kao roditelja, od neznanja i poricanja do potpune bezuslovne ljubavi i prihvatanja."

Marlon Vejans
foto: Printscreen/Youtube

Dodao je da ima puno roditelja kojima bi dobro došlo da čuju njegovu pozitivnu poruku o poštovanju identiteta svog deteta.

Ponosni otac zaključio je: "Samo želim da moja deca budu slobodna. Želim da budu slobodni u duhu, slobodni u mislima, slobodni da budu ono što jesu. Što više poznajete sebe, to više možete vladati sobom. Što više živiš svoju istinu, imaš srećniji život."

Ljudi na društvenim mrežama su pohvalili Vejansa zbog njegove bezuslovne ljubavi i podrške njegovom detetu. "Kakav sjajan čovek i roditelj. Wow", "Prekrasno. Budući da ovo govori roditelj crnac, poruka je još jača", "Ovakav otac želim da bude"m, samo su neki od komentara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track