KLONIRALA PSA, IZGUBILA NEVINOST KADA JE PRVI PUT PROBALA OVAJ OPIJAT: Čuvena zvezda otkrila ŠOK DETALJE iz svog privatnog života
Foto: CBS / Ferrari / Profimedia

ništa nije sakrila

KLONIRALA PSA, IZGUBILA NEVINOST KADA JE PRVI PUT PROBALA OVAJ OPIJAT: Čuvena zvezda otkrila ŠOK DETALJE iz svog privatnog života

Pop kultura -

Američka pevačica i glumica Barbra Strejsend (81) je u svojoj knjizi "Moje ime je Barbra" otkrila intimne i manje poznate činjenice o sebi koje će mnoge šokirati.

Barbra je promenila svoje ime

Barbra se ranije zvala "Barbara", no odlučila je da izbaci slovo "a" u imenu. Pojasnila je da je prethodno htela da izabere muško ime poput "Sidni Strejsend" jer joj se svidela "aliteracija".

Barbra Strajsend

"Onda mi je sinulo da mogu jednostavno da izbacim srednje "a" iz Barbare. Sada sam Barbra. To je bilo drugačije i jedinstveno. Svidelo mi se i kako izgleda. I duboko u sebi sam i dalje ista Barbara Džoan Strejsend, ako razumete na šta mislim", ispričala je.

Predlog Marlona Branda

Pevačica se prisetila perioda kada je dobila ponudu za seks od holivudskog glumca Marlona Branda i detalje opisala u knjizi. Priznala je da je bila zatečena i da joj je zvučalo strašno. Nakon što je Brando video da Barbra nije zainteresovana za seks s njim, ponudio joj je umesto toga izlazak u muzej.

Marlon Brando

Izgubila je nevinost nakon što je prvi put probala marihuanu

Barbra je rekla da je izgubila nevinost s muškarcem s kojim je provela nekoliko večeri. Opisivajući noć kada se to dogodilo, objasnila je da joj je ponudio ono za šta je verovala da je cigareta, ali ispalo je da je marihuana.

Robert Redford, Barbra Strejsend
foto: Rastar Productions / Tom Ward En / AFP / Profimedia

Rekla je da su joj nakon toga klecala kolena i mislila je da je to zbog njega, ali zapravo je bilo zbog marihuane. Nepoznati gospodin je bio neljubazan prema njoj nakon toga i ponašao se kao da se ništa nije dogodilo.

Potrošila je 100.000 dolara na kloniranje svog psa

Nakon što je njen pas Samanta uginuo 2017. godine, Barbra je priznala da je odlučila da ga klonira. Naučni postupak rezultirao je time da je pevačica dobila dva nova ljubimca, Mis Vajolet i Mis Skarlet. Odluka se nije svidela aktivistima za prava životinja i PETA se pobunila.

Barbara Strajsend
foto: Instagram

"Svi želimo da naši voljeni psi žive večno, ali kloniranje to ne postiže - umesto toga stvara se novi i drugačiji pas sa samo fizičkim karakteristikama originala", rekli su.

Svi su je terali na operaciju nosa

Barbra je otkrila koliko su je uvrede na račun njenog nosa pogodile. Uprkos dugoj i uspešnoj karijeri, umetnica se prisetila kako je još uvek povređena. Ipak, Barbra nikada nije operisala nos. U svojoj knjizi objašnjava tu odluku, navodeći da je brinula o bolu i troškovima. Osim toga, bojala se da hirurg zapravo ne bi uspeo da postigne željeni rezultat. Takođe je postojala šansa da bi operacija mogla uticati na njen glas, a to je bilo nešto što sigurno nije želela.

Barbara Strejsend
foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Flertovala sa kraljem Čarlsom III

Barbra je otkrila da je kralj Čarls III potpuno bio zaljubljen u nju. Smatrala ga je vrlo šarmantnim i opisala trenutak kada joj je poslao cveće.

kralj Čarls III, kralj Čarls
foto: Stephane De Sakutin / MirrorPix / Profimedia

Bila je iznenađena kad je saznala da je kralj bio njen obožavatelj i imali su "flertujući" odnos. Na kraju, od te simpatije nije bilo ništa, ali bilo je potencijala za ljubav, prenosi Mirror.

(Kurir.rs/Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track