ANA IVANOVIĆ PONELA TORBU OD PAPRENIH 30.000 EVRA: Za nju postoji čak i LISTA ČEKANJA, a stajling prosto ODUZIMA DAH (FOTO)
Foto: Profimedia

MOĆNO

ANA IVANOVIĆ PONELA TORBU OD PAPRENIH 30.000 EVRA: Za nju postoji čak i LISTA ČEKANJA, a stajling prosto ODUZIMA DAH (FOTO)

Pop kultura -

Nekadašnja teniska zvezda Ana Ivanović (35) na društvenim mrežama neretko pokazuje svoje stajlinge.

Ona je sada na svom Instragram profilu objavila fotografiju koja je nastala nedavno, a mnogima je zapala za oči papreno skupa torba poznatog svetskog brenda za čiju kupovinu je ogromna lista čekanja.

Naime, ona je tada na sebi imala jednostavan beli kaput, crne čizme i torbu od paprenih 30.000 evra.

- Šetnje gradom u jesen. Nikada ne zaboravite da ništa nije nemoguće u životu samo zato što drugi tako kažu. Stvaraj sopstvena pravila - napisala je ona u opisu fotografije.

Ana Ivanović je inače nedavno otvoreno pričala o porodici i javnosti.

- Volimo da držimo do privatnosti i da zaštitimo decu. Oduvek sam bila introvertna i volim da imam svoju privatnost. Kroz godine sam imala osećaj da su se moje reči prenosile na pogrešan način. Nisam imala strah od kamere, ali nikada se pred njima nisam osećala prijatno - rekla je bivša teniserka za "RTS".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

03:03

PRIRODNO, EFIKASNO, ODGOVORNO Ana Ivanović i dm predstavili njenu kozmetičku liniju! Otkrila i kako je koristi njen muž Bastijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track