BUJNI DEKOLTE DŽENIFER LOPEZ MAMI POGLEDE! Grudi prekrila samo trakama, a između njih VISI KRST: Prava je fatalna žena! (FOTO)
Foto: Courtesy of Intimissimi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

LJUDI ODUŠEVLJENO GLEDAJU

BUJNI DEKOLTE DŽENIFER LOPEZ MAMI POGLEDE! Grudi prekrila samo trakama, a između njih VISI KRST: Prava je fatalna žena! (FOTO)

Pop kultura -

"Kraljica", komentarišu fotografiju Dženifer Lopez, ta slika objavljena je danas na njenom Instagram profilu i pogledajte još jednu vrijantu modne provokacije koja možda postane i trend, mada je pitanje- gde bi se nosilo u javnosti ovako nešto?

Doduše, videli smo na crvenom tepihu niz najšokantnijih izdanja koje bi opravdano mogla da pokrenu ovo pitanje, ali je stajling na Dženifer Lopez nadmašio i takozvane gole haljine.

Slavna pevačica i glumica pozirala je sa raskošnim kaputom (koji je skinula do pola), u širokim elegantnim pantalonama kakve rado nosi i Megan Markl i sa trakama preko grudi.

Određene reakcije su i očekivane, kao i broj lajkova: skoro 600.000 za manje od 24 sata. Komplimente objedinjuje jedan komentar: fatalna žena.

Na fotografijama ima fotošopa što je danas skoro slučaj u svakoj priči o poznatim ličnostima (a i mimo javne scene, podrazumeva se). Ipak, i pored toga, Džej Lo i uživo izgleda tako da je jasno da redovno trenira i vodi računa o svojoj ishrani. Mnogi smatraju da je izgledom prevarila godine (54), ali čini se da samo demonstrira svim ženama kako se može doskočiti šestoj deceniji života.

U manjini su oni koji na Instagramu ističu da Dženifer Lopez treba podhitno da promeni stilistu. Slažete li sa time?

Deo njenog stajlinga je i ogrlica sa priveskom u obliku krsta, što će možda nekima, uz ovakvo izdanje, zasmetati.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Dženifer Lopez i Ben Aflek se ponovo verili: Latino diva lepe vesti podelila na Tviteru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track