NEVINOST IZGUBIO SA MAJČINIM PRIJATELJICAMA, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU "KRALJICU BOTOKSA": Sada su obeležili 23. GODIŠNJICU BRAKA
Foto: Castel Franck/ABACA / Abaca Press / Profimedia

burna prošlost

NEVINOST IZGUBIO SA MAJČINIM PRIJATELJICAMA, PA OŽENIO 25 GODINA MLAĐU "KRALJICU BOTOKSA": Sada su obeležili 23. GODIŠNJICU BRAKA

Pop kultura -

Ketrin Zita Džons čestitala je suprugu Majklu Daglasu 23. godišnjicu braka,a ovom prilikom podelila je i njihove zajedničke fotografije iz mladosti.

'Dragi Majkl, tvoja Nobelova nagrada za mir čeka. Volim te... od tvoje drage žene, dobitnice zlatne Medalje časti', napisala je Ketrin.

Majkl i Ketrin u braku su od 2000. godine, a supružnici imaju sina Dilana i ćerku Kajris. Ketrin je odmah očarala Majkla, ali on se njoj nije svideo jer joj je nakon pola sata razgovora rekao kako će biti otac njene dece. Majkl se u to vreme upravo razvodio od Diandre Luker s kojom je bio u braku od 1977., a kasnije je priznao kako ga je bilo sram onoga što je rekao pa je u znak izvinjenja, Ketrin poslao cveće.

Ketrin Zita Džons, Majkl Daglas
foto: Profimedia

Glumcu je 2010. dijagnostikovan rak jezika, a bolest je uz podršku supruge uspeo da pobedi nakon godinu dana borbe. Tada je ispričao da je njegova bolest možda uzrokovana pružanjem oralnog seksa čime je okrivio svoju suprugu. 'To je bila jedna od onih nepromišljenih stvari i zažalio sam zbog sramote koju sam uzrokovao Ketrin i njenoj porodici', rekao je kasnije.

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Inače, glumac je jednom prilikom ispričao i kako je izgubio nevinost. Bilo je to sa dve žene istovremeno kada je Majkl imao tek 16 godina. Zanimljiv je podatak da su obe žene bile prijateljice njegove majke.

Majkl Daglas, Karl Malden
foto: Profimedia

'Sećam se da me jedna žena proganjala, a ja sam otišao kući i našao se u krevetu s drugom. U neverovatno neuobičajenom trenutku, prva je iskočila iz ormara i pridružila nam se. Ja sam imao šesnaest, a one trideset godina', ispričao je.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track