RIJANINOM DEČKU SUDIĆE SE ZBOG NAPADA VATRENIM ORUŽJEM: Kamera obeležila sve detalje INCIDENTA (FOTO)
Foto: Profimedia

podignuta optužnica

RIJANINOM DEČKU SUDIĆE SE ZBOG NAPADA VATRENIM ORUŽJEM: Kamera obeležila sve detalje INCIDENTA (FOTO)

Pop kultura -

Sudija u Los Anđelesu odlučio je juče da ima dovoljno dokaza da slučaj protiv repera ASAP Rokija završi na sudu. Protiv dečka slavne Rijane biće podignuta optužba za napad prvog stupnja vatrenim oružjem koji se desio u januru.

U sudnici je prikazan snimak na kojem se vidi da dečko Rijane drži pištolj dok traje njegov fizički sukob sa Relijem. Detektiv policije u Los Anđelesu Frenk Flores svedočio je juče na sudu kao i još nekoliko njegovih kolega koji su došli do tog videa tokom istrage.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Tužilaštvo je pokazalo fotografije sa snimka kako bi potvrdilo svoju tvrdnju da je ASAP Roki imao pištolj. Nije prikazan sam momenat navodne pucnjave, a Reli je rekao da mu je reper pucao u ruku.

Snimak policijske kamere takođe je prikazan na sudu i prikazuje najmanje sedam policajaca koji dolaze na mesto navodne pucnjave i traže dokaze, oružje nije pronađeno.

Pre navodnog incidenta ASAP Roki se posvađao sa Relijem, koji tvrdi da mu je on prislonio pištolj na stomak.

Rijana, ASAP Roki
foto: Profimedia

Reli je i ranije svedočio trdeći da su meci leteli svuda nakon što su se on i Roki razdvojili nakon svađe. Rekao je da je Roki ispalio četiri hica i pobegao.

Dok policajci kažu da nisu pronašli nikakve čaure, Reli tvrdi da se kasnije te noći vratio na mesto događaja i pronašao nekoliko čaura od devet mm. Rokijevi avokati negirali su tvrdnje, pa su ga pitali kako je tako lako mogao da pronađe kada policajci to nisu mogli. Na čaurama koje je Reli predao policiji nisu pronađeni otisci pristiju, piše TMZ.

Rijana i ASAP Roki imaju dvojicu sinova, u vezi su više godina.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track