SVI ZURILI U ZATEGNUTE NOGE KEJT MIDLTON Princeza od Velsa IZDOMINIRALA svojom savršenom figurom pa pokazala VIŠE NEGO INAČE FOTO
Foto: John Rainford / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U CENTRU PAŽNJE

SVI ZURILI U ZATEGNUTE NOGE KEJT MIDLTON Princeza od Velsa IZDOMINIRALA svojom savršenom figurom pa pokazala VIŠE NEGO INAČE FOTO

Pop kultura -

Princeza Kejt je od juče glavna tema britanskih tabloida nakon što je pokazala mišićave noge tokom svečanosti povodom državne posete južnokorejskog predsednika Jon Suk-jeola.

Princeza je, izlazeći iz automobila u crvenoj haljini, pokazala više nego inače, a ekipa na Tviteru ne prestaje da komentariše njene noge.

Kejt Midlton
foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Danas je bio šou Kejtinih nogu", "Kejt izvadila noge", "Ovo su noge ubice, pišu tviteraši.

Oduševila i tijarom

Kejt je sinoć oduševila Britance i novom tijarom u svojoj kolekciji, koja nije viđena poslednjih 90 godina.

Kralj Čarls je, naime, održao svečanu večeru u Bakingemskoj palati u čast južnokorejskog predsednika Jon Suk-jeola, koji trenutno uživa u trodnevnoj državnoj poseti Velikoj Britaniji.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza je na događaju zasijala u beloj haljini jedne od svojih omiljenih dizajnerki, Dženi Pakem. Kombinaciju je upotpunila elegantnim rukavicama i tijarom.

Reč je o tijari Starthmore Rose koju princeza Kejt nosi prvi put, a poslednji ju je put nosila Kraljica majka 1930. godine. Kraljica majka ju je dobila kao venčani dar 1923. godine. Uz tijaru je princeza Kejt iskombinovala je minđuše koje su pripadale pokojnoj kraljici Elizabeti.

kraljica majka
foto: Profimedia

Kejt je novom tijarom u svojoj kolekciji oduševila Britance i jasno je da je princeza sinoć zasenila sve druge članove kraljevske porodice.

(Kurir.rs/Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track