SKVID GEJM IZAZOV STIGAO NA NETFLIKS: Nova serija umnogome se RAZLIKUJE OD ORIGINALA, a evo šta će biti sa prvobitnom verzijom
Foto: Profimedia

sve što niste znali

SKVID GEJM IZAZOV STIGAO NA NETFLIKS: Nova serija umnogome se RAZLIKUJE OD ORIGINALA, a evo šta će biti sa prvobitnom verzijom

Pop kultura -

Nakon meseca iščekivanja, spin of serije "Skvid gejm" ("Squid Game") koji nosi ime "Skvid Gejm: Izazov", konačno je dostupna na Netfliksu.

Ovo ostvarenje već je zaludelo ceo svet, a čini se da će i nova sezona postići isti rezultat, budući da je trenutno jedna od najpopularnijih na ovoj platformi.

Squid game
foto: Profimedia

U seriji od 10 epizoda 432 takmičara se takmiče u osvajanju novčane sume koja će im promeniti život, dok preuzimaju niz mini izazova i igara. Ali da li će biti druga sezona "Skvid gejma: Izazov"? Evo šta znamo.

Šta je "Svid Gejm: Izazov"?

To je u suštini igrana verzija originalne korejske drame, koja stavlja stvarne ljude iz celog sveta kroz slične izazove kao u emisiji iz 2021. godine.

Zvanični opis Netfliksa glasi: "Iako stvarna verzija igre Skvid gejm nije pitanje života ili smrti, još je mnogo toga na kocki: 456 igrača se takmiči da osvoje 4,56 miliona dolara, Netfliksovu najveću novčanu nagradu u istoriji rijaliti televizije.

Kroz seriju igara, svaki igrač će biti gurnut do svojih granica i primoran da se zapita koliko daleko će ići da pobedi, sa oportunističkim savezima, kobnim strategijama i ružnim izdajama.

Da li će biti druge sezone ovog spinofa?

Squid Game
foto: Pavlo Gonchar/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nažalost, još uvek nema vesti o drugoj sezoni "Izazova", jer je originalna prva sezona objavljena tek 22. novembra 2023.

U junu 2022. Netfliks je najavio seriju, skoro godinu dana nakon što je objavljena originalna serija Skvid Gejm. U to vreme, potpredsednik Netfliksa za neskriptovane i dokumentarne serije, Brendon Rig zahvalio se direktoru Skvid Gejma Hvang Dong-hiuku na podršci novoj seriji, rekavši:

- "Skvid gejm" je osvojila svet zadivljujućom pričom i ikoničnim slikama režisera Hvanga. zahvalni smo na njegovoj podršci dok pretvaramo izmišljeni svet u stvarnost u ovom velikom takmičenju i društvenom eksperimentu.

Squid game
foto: Printscreen Youtube

Iako druga sezona ovog spinofa nije potvrđena, fanovi definitivno mogu da se raduju drugoj sezoni igre Skvid Gejm, koja uskoro stiže na Netfliks.

Podsćeamo, prvih pet epizoda serije "Squid Game: The Challenge" dostupno je trenutno na Netfliksu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track