ZAVIRITE U LJUBAVNO GNEZDO PETRA STRUGARA I NINE NEŠKOVIĆ U BEOGRADU: Ušuškano je i udobno, a evo ko im uvek pravi društvo (FOTO)
Foto: Marija Mlađen/ATAImages

EVO KAKO IZGLEDA

ZAVIRITE U LJUBAVNO GNEZDO PETRA STRUGARA I NINE NEŠKOVIĆ U BEOGRADU: Ušuškano je i udobno, a evo ko im uvek pravi društvo (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Petar Strugar nedavno je obledanio svoju vezu sa glumicom Ninom Nešković. Njih dvoje često vreme provode u Petrovom stanu u srcu grada, pišu mediji, gde im društvo pravi i glumčev ljubimac.

Osim Nine i Petra u stanu živi i Petrov pas, ženka šnaucera Frida koja je do dolaska lepe glumice bila gazdarica kuće. Sada, oni zajedno dele porodičnu toplinu i trude se da svaki slobodan trenutak provedu zajedno.

Petar Strugar
foto: Printscreen

Petar ima i dvojcu sinova koji često provode vreme u igri i zabavi sa ocem i kućnim ljubimcem.

Sudeći prema fotografijama koje Petar deli na društvenim mrežama njegov dom je ušuškan, sve je podređeno uživanju i udobnosti. Nameštaj je jednostavan, bez mnogo detalja, u toplim bojama.

Petar Strugar
foto: Printscreen

Stan je komforan i veoma prostran tako da čak i kada su svi na okupu ima dovoljno mesta za uživanje, odmor, ali i zabavu u koju se Petar često upusti kada su mališani kod njega.

U dnevnom boravku je moderna komoda sa velikim LED televizorom, ispred je crna garnitura, a u jednom od spavaćih soba veliki bračni krevet simpatičnog dezena.

Nini ne smeta što je pas ravnopravan član domaćinstva, jer i ona veoma voli životinje i trude se da i šnaucerku uvek kada za to postoje mogućnosti vode sa sobom, čak i na putovanja.

(Kurir.rs/ Glossy/ A. G)

Bonus video:

00:04

KURIR PAPARACO! Petar Strugar uhvaćen prvi put nakon što je dobio DRUGO DETE: A evo šta je glumac RADIO! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track