"VIDI SE DA GA JE BOLEST POJELA I DA NESTAJE"! Fotografija Brusa Vilisa potpuno slama njegove fanove: Glumac izgleda IZGUBLJENO
Foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

foto

"VIDI SE DA GA JE BOLEST POJELA I DA NESTAJE"! Fotografija Brusa Vilisa potpuno slama njegove fanove: Glumac izgleda IZGUBLJENO

Pop kultura -

Zdravstvena situacija Brusa Vilisa najteže pada članovima njegove mnogobrojne porodice, koja se trudi da provede što je kvalitetnije moguće vreme sa njim.

"Dan zahvalnosti" bio je najbolji povod da Ema Heming Vilis objavi zajedničku porodičnu fotografiju, na kojoj je Brus Vilis okružen njemu najdražim i najvažnijim ljudima u životu. Ema je objavila jednu fotografiju iz aprila ove godine, jer na njoj Rumer još uvek trudna i nije rodila prvu Brusuvu unuku.

Ova fotografija je i te kako rastužila obožavatelje holivudske legende, jer ne samo da se na licima sadašnje, ali i bivše supruge, kao i svih ćerki, uprkos osmehu nazirala tuga, izraz lica Brusa Vilisa, na kojem je jasno da baš i nije svestan što se oko njega događa, kao da je izgubljen, piše "Page Six".

I dok ga nasmejana supruga Ema Heming Vilis grli, bivša supruga Demi Mur pokazuje prstom na Vilisa.

Ispod fotografije Ema je napisala: "Zahvalna sam što sam mogla da upoznam ovakvu ljubav. Želim vam svima srećan Dan zahvalnosti", a u komentarima su ljudi pisali da se vidi da "Vilis nestaje i da ga je bojest pojela".

Afazija i frontotemporalna demencija, koje su dijagnostikovane Brusu Vilisu, otežali su muživot, kao i njegovim voljenima, koji s tugom mogu samo gledati kako im suprug, otac i deka iz dana u dan sve više nestaje.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track