PAULINA MANOV ZBOG OVOG GLUMCA SA 20 GODINA NAPUSTILA PORODIČNI DOM: Njeni se protivili njihovoj LJUBAVI, a ovako se sve završilo
Foto: Printscreen RTS

EVO KO JE UKRAO NJENO SRCE

PAULINA MANOV ZBOG OVOG GLUMCA SA 20 GODINA NAPUSTILA PORODIČNI DOM: Njeni se protivili njihovoj LJUBAVI, a ovako se sve završilo

Pop kultura -

Bila je to mladalačka ljubav koja nije znala za granice, ali par ipak nije ostao zajedno. Lepa glumica Paulina Manov kao mlada devojka uživala je u ljubavi sa jednim od naših najtalentovanijih glumaca.

Oni koji su pratili njenu karijeru, ali i privatni život znaju da je kao dvadesetogodišnjakinja uplovila u vezu sa kolegom Borisom Milivojevićem.

Paulina Manov
foto: Marina Lopičić

Paulina je tada bila druga godina studija i uprkos tome što su se njeni roditelji protivili toj vezi ona je odlučila da krene u avanturu zvanu zajednički život.

- Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao“. On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine - prisetila se simpatična glumica.

Ipak, nakon dve godine zajedničkog života odlučili su da svako krene svojim putem.

Zajedničke dane sa Borisom opisala je rečima:

Munje, Boris Milivojević
foto: Stefan Stojanović Mondo

- Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.

Mladalački dani vrtoglavo su prolazili, a ona je imala osećaj kao da je proživela ceo život. Rano je shvatila šta znači zajednički život, a ni rastanci joj nisu lako padali.

- To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi - zaključila je.

(Kurir.rs/A.G./Glossy)

Bonus video:

58:31

Realna Prica S01EP02 Paulina 16x9

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track