JOVAN JOVANOVIĆ UVEČE NA PREMIJERI, A UJUTRU U TROLI! Glumcu iz popularnog filma slava nije udarila u glavu: HIT PAPARACO
Foto: Kurir, Antonio Ahel/ATAImages

OPUŠTEN

JOVAN JOVANOVIĆ UVEČE NA PREMIJERI, A UJUTRU U TROLI! Glumcu iz popularnog filma slava nije udarila u glavu: HIT PAPARACO

Pop kultura -

Glumac Jovan Jovanović ovih dana u centru je pažnje medija zbog uloge Radojka u filmu "Čuvari formule".

Ovog glumca, koji je već imao zapažene uloge u serijama "Vojna akademija" i "Žigosani u reketu", ipak slava nije udarila u glavu, pa ga je naš paparaco uslikao u trolejbusu samo dan nakon premijere filma u Novom Sadu, a koji govori o incidentu u naučnom institutu Vinča.

Jovan Jovanović
foto: Kurir

On je sve vreme stojao kod vrata i tokom vožnje je gledao u svoj mobilni telefon. Jovan je bio u opuštenom izdanju, pa je tako na sebi imao plavi duks i farmerke, a sa sobom je nosio i ranac.

Jovan Jovanović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, ovaj mladi umetnik se među glumcima izdvaja i svojom visinom od 199 cm, što ga čini jednim od najviših glumaca koje je domaća scena imala. Iako bi neki verovatno ovo istakli kao prednost, kad je Jovan u pitanju, situacija nije baš uvek takva. Naime, glumac svojom visinom kostimografima i te kako zadaje glavobolje. Sada je imao novi izazov, jer je za snimanje filma "Čuvari formule" morao do da izgubi više od deset kilograma.

Jovan Jovanović
foto: Kurir

- Krenuo sam sa 96 i završio sa 79 kilograma. Dva i po meseca je trajala borba da smršamo. Nakon zadnjih scena smo otišli na obilni doručak. Od tog trenutka nisam prestao da jedem. Sada imam 23 više nego na snimanju - otkrio je Jovanović pred beogradsku premijeru filma.

Stars
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:25:56

SCENIRANJE 18.06.2023. LJILJANA STJEPANOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track