OVAKO SE EKIPA DRŽAVNOG POSLA OPROSTILA OD LAUŠEVIĆA: Nikad emotivnija epizoda, nema kome nisu POTEKLE SUZE na kraju (VIDEO)
Foto: Printscreen

"NOSIO JE TUGU CELOG SVETA"

OVAKO SE EKIPA DRŽAVNOG POSLA OPROSTILA OD LAUŠEVIĆA: Nikad emotivnija epizoda, nema kome nisu POTEKLE SUZE na kraju (VIDEO)

Pop kultura -

Glumac Žarko Laušević je preminuo 15. novembra i mnogo poznatih ličnosti kao i ljudi iz kulture su se oprostili od njega na svoj način, mahom preko društvenih mreža.

Međutim, ekipa serije "Državni posao" je otišla korak dalje i napravila je celu epizodu posvećenu upravo Žarku. Oni su to već radili za još neke velikane naše i svetske scene.

Državni posao, Žarko Laušević
foto: Printscreen/Youtube

Naravno, oni su ubacili sve ono što znamo o njegovim likovima iz serija i filmova, kao deo njihovog arhivatosrkog sveta.

Svi su nosili poznate vunene kape Šilje iz "Sivog doma" (objašnjavajući kako im je bilo hladno). Đorđe Čvarkov je prepričavao svoje dogodovštine iz doma u Kruševcu, da bi se Zoran Torbica prisetio kad je bio vojnik i kako je u Zagrebu posećivao komšinicu svoje buduće žene, što je aluzija na film "Oficir sa ružom".

Pomenut je i klaker kod Dače iz Šmekera, ludi Šmajser koji vozi gradom iz "Crnog bombardera" kao i sela u hrvatskoj iz "Braće po materi", a pomenuti su kao arhvivatori koji su radili tu i Lauševićevi likovi iz filmova "Svečana obaveza" i "Bolje od bekstva".

Državni posao, Žarko Laušević
foto: Printscreen/Youtube

Na kraju su otpevali pesmu "Sve što želim u ovom trenutku", pesmu kojom su likovi iz seriji "Sivi dom" ispratili Šilju, odnosno Žarka Luaševića iz popravnog doma.

Svakako epizoda koja mnogima apsolutno neće značiti ništa ako nisu prepoznali reference, ali oni koji jesu svakako nisu suvih očiju završili gledanje ove maestralne epizode.

(Kurir.rs/CityMagazine)

Bonus video:

03:53

OVAKO JE ŽARKO LAUŠEVIĆ ISPRAĆEN OD STRANE KOLEGA NA VEČNI POČINAK! Glumci nosili bele i crvene ruže zbog njegove uloge Petra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track