"OVO JEDNOSTAVNO NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)
Foto: Profimedia

opet na meti kritika

"OVO JEDNOSTAVNO NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

Pop kultura -

Nikol Kidman je bez sumnje izvrsna glumica i žena raskošnog talenta, no već godinama unazad na meti je kritika zbog različitih kozmetičkih zahvata na svom licu. Iako glumica nije znatno menjala svoj lik, jasno je da se podvrgavala tretmanima podmlađivanja koji su ostavili traga na njenom licu, pa je često u situaciji da ne može da ima izraženu mimiku ili prosto izgleda "zamrznuto".

Ove godine javno je prozvala i koleginica Ejmi Šumer, poručivši joj da "liči na vanzemaljca" nakon što su Nikoline fotke sa Vimbldona obišle svet.

Nikol Kidman
foto: mpi04 / imago stock&people / Profimedia

No, ovog puta čuvena Oskarovka našla se na tapetu zbog svoje isuviše vitke linije i manjka kilograma. Naime, ona je na Instagramu podelila par fotografija na kojima pozira samo u širokim majicama, a ono što je svima upalo u oči jeste izrazito tanka figura lepe glumice.

Nikol Kidman
foto: Printskrin/Instagram

Iako je slavna Australijanka oduvek prirodna mršavica i ima manekensku figuru još od početka karijere, fanovi tvrde da je otišla u ekstrem, a mnogi su se zabrinuli i za njeno zdravlje.

"Vi ste neverovatna glumica, ali lično mislim da ne bi trebalo da promovišete ekstremnu mršavost", "Ima previše ljudi koji pokušavaju da slede ovako neprirodne standarde i pate zbog toga", "Zaista izgledaš kao da moraš nešto da pojedeš i to što pre", "Ovo jednostavno ne izgleda zdravo", neki su od komentara.

Nikol Kidman
foto: Printskrin/Instagram

S druge strane, mnogi su stali i u odbranu Nikol Kidman, tvrdeći da je njena stvar kako izgleda i da je, uostalom, ona uvek i bila izrazito vitka i bez oblina.

(Kurir.rs/Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track