MORA DA BIRA IZMEĐU HRANE I STANARINE, MOLI ZA POSAO U KAFIĆU: Evo kako je krenuo SUNOVRAT slavne glumice kome se ne nazire kraj
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

dotaklA samo dno

MORA DA BIRA IZMEĐU HRANE I STANARINE, MOLI ZA POSAO U KAFIĆU: Evo kako je krenuo SUNOVRAT slavne glumice kome se ne nazire kraj

Pop kultura -

Glumica Alis Evans (55) je u teškom finansijskom stanju. Rekla je prijateljima kako ne može da plati stanarinu ni priušti sebi hranu te da razmišlja o tome da se zaposli u Starbaksu.

Evans je trenutno u procesu razvoda od glumca Joana Grifida. Prijateljima je rekla da je novac koji je dobila od prodaje bračnog doma, za koji se veruje da iznosi 100.000 dolara, potpuno nestao, a najveći deo je otišao na advokata.

- Alis je bila jako uznemirena i kaže da sebi ne može da priušti plaćanje stanarine ovog meseca, barem ne ako želi jesti, i upravo je dotakla finansijsko dno. Kaže da nema ništa, čak ni zdravstveno osiguranje - rekao je glumičin prijatelj za Daily Mail.

Alis Evans
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Rečeno joj je da bi trebala da se zaposli, ali nije našla nikakav glumački posao. Plus, mora da čuva i decu koja su školskog uzrasta. Ove nedelje je razgovarala o pronalasku posla u Starbaksu, ali misli da je možda neće hteti uzeti jer je verovatno prestara za njih. Takođe, njen agent se ne slaže da bi trebala to uopšte raditi - rekao je prijatelj.

- Oseća se očajno i ne zna kako kako da se sabere. Plače dok ne zaspi - dodao je.

Alis Evans
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona i Grifid su razvedeni, ali oko starateljstva tek treba da se dogovore, a sledeće ročište je zakazano za mart sledeće godine.

Glumica je doživela životni krah pre dve godine nakon naizgled iznenadnog razvoda braka s Grifidom kog je upoznala na snimanju filma „101 dalmatinac“.

- Tužna vest. Moj voljeni muž/srodna duša 20 godina, Joan Grifid, objavio je da će napustiti svoju porodicu. Ja i naše mlade ćerke smo jako zbunjene i tužne. Nismo dobile razlog osim da me ‘više ne voli‘. Žao mi je - napisala je u januaru 2021. na Tviteru.

Alis Evans, Joan Grifid
foto: Profimedia

Grifid, poznat po drami ITV-a „Liar“ i filmu „Fantastic Four“, izašao je u javnost u oktobru 2021. s novom devojkom Bjankom Volis, ambicioznom glumicom koja je imala ulogu statista u drami „Harrow“ koja se snimala u Australiji. Sada žive zajedno u Los Anđelesu. Evans živi sa njihovim ćerkama Elsi i Elom.

Evans je u junu 2022. pokrenula stranicu Go Fund Me tražeći 25.000 dolara kako bi platila svoje račune.

Alis Evans
foto: Profimedia

- Nikad u milion godina nisam mislila da ću ovo učiniti. Međutim, u avgustu 2020., baš kad je pandemija stvarno počela, moj se ceo svet srušio. Od tog datuma ne samo da se borim kao samohrana majka za svoje bebe, već i pokušavam namiriti račune i hranu i pravne troškove (ha! nemojte mi ni govoriti o pravnim troškovima) koji zasenjuju sve druge troškove u mom životu i konačno su ispraznili sve - ušteđevinu, račune, penziju, sve.

Alis Evans
foto: Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Juče su mi se svi računi ispraznili i nisam mogla ništa kupiti. Istog dana mi je suprugov advokat poslao pismo u kojem mi je rekao da trebam doći na sud 2. avgusta kako bih argumentovala ‘moj slučaj‘ u razvodu. Trenutno nemam advokata niti sredstava da ga platim. Ako se ne pojavim na sudu biću optužena za nepoštovanje suda i nemam pojma šta će se u tom trenutku dogoditi meni ili mojoj deci.

Nakon saslušanja u avgustu 2022., njoj je izrečena zabrana prilaska nakon što je Grifid tvrdio da su njene objave na društvenim mrežama lažne i da predstavljaju uznemiravanje.

Joan Grifid
foto: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Alis je pretila da će ljudima reći da sam zlostavljao nju i naše ćerke, pretila je da će pozvati policiju ako ne udovoljim njenm zahtevima... Pretila je ljudima da će reći da sam zavisnik o drogama i strpati me u zatvor... Pretila da će napisati lažni dnevnik koji će opisivati zlostavljanu žrtvu i da će objaviti dnevnik; i... pretila je da će uništiti moju majku - rekao je Grifid.

Joan Grifid
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nisam tukla, udarala, napadala, pretila, napadala, maltretirala, pratila, uhodila, zlostavljala, uništavala ličnu imovinu, držala pod nadzorom, lažno se predstavljala, blokirala kretanje, gnjavila telefonom ili elektronskim putem ili narušila mir Grafudov ili Volisov - izjavila je Evans u sudskim papirima.

Alis Evans
foto: Profimedia

Evans sada veruje da ne može da govori o svojoj situaciji u medijima ili objavljivati na društvenim mrežama jer bi to moglo dovesti do kršenja njene zabrane prilaska i krivičnog suđenja.

U junu ove godine ćerka Ela podnela je zahtev za zabranu prilaska Grafudu nakon neslaganja tokom poseta staratelju u domu koji deli sa Volis. Zahtev je kasnije povučen.

Alis Evans
foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema odluci suda, Evans je dužna da vodi Elu i Elsi jednom nedeljno na individualne sastanke s terapeutom i na nedeljne sastanke s njihovim ocem i „terapeutom za ponovno ujedinjenje“. Sud je upozorio roditelje da ne napadaju jedno drugo pred devojčicama tokom terapije.

(Kurir.rs/Daily mail/Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track