DOŽIVELA SAM PREVARU I PREVARILA SAM: Glumica otkrila sve tajne iz bračnog života: Naučila sam da moram da OPROSTIM NEVERSTVO
Foto: Profimedia

ISKRENA

DOŽIVELA SAM PREVARU I PREVARILA SAM: Glumica otkrila sve tajne iz bračnog života: Naučila sam da moram da OPROSTIM NEVERSTVO

Pop kultura -

Džejda Pinket Smit (52) nedavno je javno priznala da ona i njen suprug Vil Smit (55) ne žive zajedno već sedam godina. Mnogo detalja o njihovoj vezi i braku otkrila je u svojoj novoj knjizi 'Vorti', a sada je ponovo šokirala svoje fanove.

Ove nedelje je gostovala u emisiji koleginice Dru Barimor, a razgovor je bio o njenim pomenutim memoarima. Kada ju je voditeljka pitala da li smatra da se odvojila od muža objavljivanjem knjige ili će 'ostati u njegovoj senci', Džejda je prvo ćutala, pa ju je Dru pitao da li zvuči kao da ostaju zajedno?

- Ostajemo zajedno, zauvek. Pokušavala sam, trudili smo se - priznala je Džada, navodi Indipendent.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

Usledio je iznenađen pogled holivudske glumice i voditeljke popularne emisije.

Nakon toga, Džejda je pojasnila da je u njenom braku sa Vilom malo šta išlo po planu.

- Morala sam da naučim da ga volim više od titule 'muža' i svih romantičnih očekivanja koja sa tim dolaze. Morao sam da naučim da ga volim takvog kakav jeste. Uključujući i njegovu svetlu i tamnu stranu – priznala je ona.

Neočekivano otkriće zasenilo je razgovor o knjizi, u kojem je Džejda priznala da su ona i Vil došli na prošlogodišnju dodelu Oskara 2022, zapamćeni po šamarici koji je Vil „režirao” Krisu Roku, svako iz svog doma.

- Živeli smo odvojeno, bili smo tu kao porodica, a ne kao muž i žena, ali kada sam ga čuo da mi se usred tog haosa na dodeli nagrada oslovljava sa 'žena', shvatio sam da sam to zapravo ja - napisala je Jada.

- Oboje smo zaglavljeni u fantazijama o tome šta bi druga trebalo da bude - rekla je o svom braku Džejada prošlog meseca, govoreći o knjizi.

Džejda Priket Smit, Vil Smit, Kris Rok
foto: Printscreen YT

Tada je priznala da su ona i Vil pokušavali da shvate kako bi njihov brak trebalo da izgleda od decembra 1997. godine, kada su se venčali.

- Doživela sam prevaru i to mi je zaista slomilo srce, ali sam i sam prevarila nekoga do koga mi je stalo. Moram da vam kažem: teže mi je bilo da prebolim ono što sam uradila nego to što mi je neko uradio. Naučila sam da moram da oprostim neverstvo jer to zaista nema veze sa mnom - rekla je Džejda pred televizijskim kamerama.

(Kurir.rs/24sata.hr/K.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track