POZNATA GLUMICA POGOĐENA U GLAVU NA BINI: Ovo je trenutno najgledaniji snimak na svetu, prizor njene REAKCIJE je BOLAN (VIDEO)
Foto: Printscreen/X

OPASAN TREND SE NASTAVLJA

POZNATA GLUMICA POGOĐENA U GLAVU NA BINI: Ovo je trenutno najgledaniji snimak na svetu, prizor njene REAKCIJE je BOLAN (VIDEO)

Pop kultura -

Florens Pju još jedna je u nizu zvezda koja je doživela nezgodu na nekom javnom događaju, kada je pogođena u glavu predmetom bačenim iz mase. Holivudska glumica je prisustvovala promociji filma "Dune: Part Two" u Sao Paulu u Brazilu zajedno sa svojim kolegama Zendajom, Ostinom Batlerom i Timotijem Šalameom u trenutku incidenta.

Glumica je ostala zatečena i šokirana nakon što je pogođena, kao i njene kolege, a sudeći po njenom izrazu lica, bilo je i bolno.

Glumica nije pretrpela veću štetu osim neprijatnosti. Ona je pogođena u trenutku dok je sa postavom filma pozirala fotografima na bini.

Snimak tog događaja koji kruži društvenim mrežama, zapravo je najgledaniji u ovom trenutku - za manje od 12 sati pregledan je gotovo 2, 5 miliona puta. Reakcije javnosi su uglavnom osuđujuće i većina je šokirana potezom.

Nije poznato da li je mlada glumica bila namerna meta ili je pogođena slučajno. Ipak, pretpostavlja se da je reč o ciljanom napadu jer su takvi incidenti praktično postali trend, pa su tako u prethodnim mesecima pogođeni i Ari Lenoks, Tejlor Svift, Hari Stajls i Pink.

Podsetimo, sve je počelo kada je albanska pevačica Bibi Reksa na svom koncertu pogođena telefonom u glavu, a nakon toga hitno je prebačena u bolnicu i čak je zadobila i nekoliko šavova.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:36

Prvi snimak Peđe Jovanovića i žene posle pomirenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track