PRIVLAČE ME ŽENE, ALI UJEDNO IH SE I PLAŠIM: Slavna pevačica progovorila o privlačnosti prema ISTOM POLU, a evo zašto ima STRAH
Foto: Profimedia

iznenađena reakcijom javnosti

PRIVLAČE ME ŽENE, ALI UJEDNO IH SE I PLAŠIM: Slavna pevačica progovorila o privlačnosti prema ISTOM POLU, a evo zašto ima STRAH

Pop kultura -

Pevačica Bili Ajliš (21) nedavno je progovorila o svojoj seksualnosti izjavivši da je privlače žene, a sada je iznenađena reakcijom javnosti jer je bila uverena da svi to već znaju.

- Nisam ni bila svesna da je to bio 'izlazak iz ormara'. Mislila sam da je očito - objasnila je za Variety.

Prošlog meseca je izjavila da je fizički privlače žene, ali da je ujedno zastrašena njima zbog njihove lepote.

Bili Ajliš
foto: Printscreen

.- Još uvek se bojim žena - našalila se te zatim objasnila kako inače ne veruje baš u 'izlaske iz ormara'.

- Zašto ne možemo samo postojati? Ja sam takva već jako dugo, samo nisam pričala o tome. Valjda ljudi nisu znali, ali drago mi je što sada znaju - zaključila je.

Bili Ajliš
foto: Profimedia

Inače, Bili je u prošlosti izlazila s nekoliko partnera, među kojima je bio reper Brendon Adams, poznatiji kao "7:AMP". U svom dokumentarnom filmu 'Billie Eilish: The World’s a Little Blurry' iz 2021. otkrila je da nije bila srećna u vezi s njim jer su jednostavno hteli različite stvari.

Kasnije je bila u vezi s članom popularnog benda The Neighbourhood - 11 godina starijim Džesijem Ratefordom. Par je nakon sedam meseci veze raskinuo.

Nakon raskida, pevačica je viđena u društvu glumice Ave Kapri na jednom afterpartiju.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track