ŠOK OPTUŽBE HRVATSKE MISICE KOJA TVRDI DA JE TAKMIČENJE BILO SUMNJIVO Oglasili se iz organizacije i evo šta su imali da kažu
Foto: Printskrin / You Tube

nije zadovoljna

ŠOK OPTUŽBE HRVATSKE MISICE KOJA TVRDI DA JE TAKMIČENJE BILO SUMNJIVO Oglasili se iz organizacije i evo šta su imali da kažu

Pop kultura -

Iz Direkcije Mis Hrvatske za Mis sveta oglasili su se povodom izjave Mis Požeško-slavonske županije Leone Maroši da se na izboru dogodilo nešto sumnjivo.

Mis Požeško-slavonske županije, Leona Maroši, požalila se na svoj plasman na izboru za Mis Hrvatske.

"Ušla sam u superfinale i bilo bi lažno da kažem kako nisam očekivala krunu. Smatrala sam da imam sve predispozicije za to ali, nažalost, dogodilo se nešto sumnjivo i nisam izabrana za Mis", izjavila je Leona za Požeški vodič.

Na izboru za Mis Hrvatske, koji je održan protekle nedelje, pobedila je Tomislava Dukić iz Tomislavgrada, a kao pratilja su odabrane Lana Valentić i Antea Krnić.

Povodom izjava Leone Maroši, sada su se oglasili i iz Direkcije Mis hrvatske za Mis Svijeta, a u nastavkuje njihovo saopštenje:

"Neutemeljene izjave kako se na izboru Mis Hrvatske 2023., citiramo 'dogodilo nešto sumnjivo' demantujemo i izjavljujemo kako su svi županijski izbori za Mis Hrvatske, uključujući I finale Mis Hrvatske 2023., regularni i kako za to postoje i dokazi u vidu glasačkih listića koji su dostupni na uvid. Na finalu Mis Hrvatske 2023. održanom 27.11.2023. na kojem je pobedila Tomislava Dukić, u stručnom ocenjivačkom sudu bio je predstavnik Ureda javnog beležnika Darja Bošnjak, koji je uz vlasnicu licence I predsednicu žirija Ivu Loparić Kontek, bio prisutan pri sabiranju glasova i potvrdio regularnost finala izbora Mis Hrvatske 2023.

Nezadovoljstvo konačnim plasmanom finalistkinje Leone Maroši nećemo komentarisati jer ga smatramo subjektivnim budući da svako ima pravo na visoka očekivanja i vlastito razočarenje.

Neosnovane, neargumentovane i netačne navode o eventualnom nameštanju finala (svakog pojedinca koji ima slične pomisli) izbora Mis Hrvatske 2023. te svaki daljnji pokušaj bilo kakve loše namere na čast i ugled Direkcije te nanošenje štete brandu Mis Hrvatske, oštro osuđujemo.

Ako bude bilo potrebno putem Advokatske kancelarije koji nas zastupa preduzećemo sve pravne radnje kako se pokušaji sabotaže i nanošenje štete Direkciji Mis Hrvatske te devojkama koje učetvuju u takmičenju ne bi događali u u budućnosti", stoji u saopštenju Direkcije.

Leona Maroši
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Leona Maroši je na izboru Miss Požeško-slavonske županije u Kutjevu odabrana kao najlepša od 11 takmičarki, čime se plasirala na izbor Mis Hrvatske za Mis Sveta.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:

08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track