GAGI JOVANOVIĆ JE ZBOG PESME KOJU OBOŽAVA SRBIJA ZAVRŠIO NA SUDU: Glumac se našao u centru SKANDALA kada ga je kolega OPTUŽIO!
Foto: Marina Lopičić

SVI VOLIMO TU PESMU

GAGI JOVANOVIĆ JE ZBOG PESME KOJU OBOŽAVA SRBIJA ZAVRŠIO NA SUDU: Glumac se našao u centru SKANDALA kada ga je kolega OPTUŽIO!

Pop kultura -

Glumac Dragan Gagi Jovanović otpevao je pesmu "Ružo rumena" za potrebe serije "Moj rođak sa sela", a ubrzo se našao u centru skandala kada ga je kolega Nebojša Ljubišić.

Pre 15 godina pesmu "Ružo rumena", koja je postala vanvremenski hit, Jovanović je napravio i izveo u seriji "Moj rođak sa sela".

Dragan Gagi Jovanović
foto: ATA Images

Ljubišić je osporavao da je Gagi Jovanović kompletan autor velikog hita "Ružo rumena", te su se kolege kako prenose mediji našle i na sudu.

Tada je Dragan Gagi Jovanović prokomentarisao da je za njega to jedna tužna priča i da su on i Nebojša bili drugari, ali da se očigledno vremenom ljudi menjaju.

Nebojša Ljubišić, Dragan Gagi Jovanović
foto: Sonja Spasić, Aleksandar Jovanović Cile

Glumac je ispričao i da je pesma nastala još 1988. i 1989., a postala je hit tek kad je otpevana u seriji "Moj rođak sa sela".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:48

KAKO ĆE GAGI DOKAZATI DA JE RUŽO RUMENA NJEGOVA PESMA? Šefica odseka za autorska prava otkrila ŠTA je ključno za dokazivanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track