OVE ZVEZDE SU BILE U VEZI I TO KRILE KAO ZMIJA NOGE: Za ove bizarne parove sigurno nikada niste čuli!
Foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OVE ZVEZDE SU BILE U VEZI I TO KRILE KAO ZMIJA NOGE: Za ove bizarne parove sigurno nikada niste čuli!

Pop kultura -

Svi volimo da vidimo skladan par, posebno kada su u pitanju naše omiljene holivudske zvezde. Želimo prvi da saznamo najnovije tračeve o njima, a još kada se trude nešto da sakriju, a ne pođe im za rukom, to je prava poslastica.

Predstavljamo vam deset najneverovatnijih parova među zvezdama za koje verovatno nikada ranije niste čuli. Ili možda jeste, ali ste odmah potpuno odbacili tu pomisao jer se činilo čudnim i malo verovatnim.

Mišel Rodrigez i Kara Delevinj

Kara Delevinj, Mišel Rodrigez

Postalo je toliko ozbiljno da se pričalo o zajedničkom životu nakon šest meseci veze. Da, bilo je kratkog veka i veoma turbulentno. Ali leto posle toga? Pa, Rodrigez je uživala u letnjoj avanturi sa Zakom Efronom! Opet, nešto za šta nismo bili spremni.

Šija Lebeuf i Hilari Daf

Hilari Daf
foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

Glumac Šija Labuf jednom je ispričao o ovom sastanku koji je imao sa Hilari Daf. Ipak, nije otkrio mnogo, samo deo u kojem ju je izveo na sastanak i da je bio loš do te mere da je verovatno bio i najgori koji je iko od njih ikada imao.

Selena Gomez i Nik Džonas

Selena Gomez
foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Na jednom od njihovih odmora, Selena je izašla sa Nikom Džonasom, verovatno da bi mogli da prave društvo Tejlor Svift i Džo Džonasu. U svakom slučaju, to je definitivno bila greška.

Kim Kardašijan i Nik Kanon

Kim Kardašijan
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pre Kanjea, Kim Kardašijan je bacila oko na Nika, ali se to na kraju brzo završilo kada ju je zadesila afera sa bivšim reperom i porno snimak 2003. godine, a Nik je morao da raskine sa njom.

Džastin Timberlejk i Fergi

Fergi
foto: Profimedia

Pre nego što je Džastin Timberlejk upoznao Britni Spirs i sa njom uplovio u vezu, imao je šemu sa Fergi, koja je tada imala 23 godine. Fergi je otkrila da odnos između nje i Timberlejka nije bio ozbiljan.

Rajan Gosling i Sandra Bulok

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Rajan Gosling i Sandra Bulok su imali priliku da se upoznaju i zaljube za vreme snimanja filma 2002. godine. Uprkos njihovoj 16-godišnjoj razlici u godinama, uspeli su da održe svoju vezu sve dok Gosling nije napustio Sandru.

Madona i Majkl Džekson

Da li ste znali da je postojalo vreme kada je Madona zvala Majkla Džeksona da joj bude pratilac na dodeli Oskara?

Madona
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Navodno, Madona je poljubila Majkla na kraju večeri. Zatim je 2018. objavila njihovu fotografiju zajedno sa natpisom: „Najbolji sastanak ikada!“

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track