BIZARNA NAVIKA METJUA MEKONAHIJA: Sve žene obožavaju slavnog glumca zbog njegovog izgleda, ali njegova TAJNA će vam ZGROZITI ŽIVOT
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

uf

BIZARNA NAVIKA METJUA MEKONAHIJA: Sve žene obožavaju slavnog glumca zbog njegovog izgleda, ali njegova TAJNA će vam ZGROZITI ŽIVOT

Pop kultura -

Metju Mekonahi je nedavno šokirao fanove, nakon što su on i njegova supruga Kamila promovisali svoju organsku tekilu u donjem vešu.

Glumac je svetsku slavu stekao tokom devedesetih godina prošlog veka, a poznate su i njegove uloge u filmovima 'Ošamućen i zbunjen', 'Planer venčanja' i 'Kako izgubiti momka za 10 dana'.

naočare, Metju Mekonahi
foto: Printscreen/Instagram

Javnost je godinama intrigirana glumčevim privatnim životom, a njegova autobiografija 'Zelena svetla' postala je bestseler i jedna od najprodavanijih knjiga na listi Njujork tajmsa.

Međutim, glumac ima čudnu naviku koja je njegovim fanovima jednostavno neshvatljiva. Mekonahi ne vodi računa o ličnoj higijeni i ne kupa se često, a poslednjih 20 godina ne koristi ni dezodorans.

On se brani da su mu sve žene, uključujući i majku, rekle sledeće: „Tvoj miris je prirodan, muški i na kraju tvoj miris“.

Glumac je jednom toliko smrdeo da mu je Kejt Hadson kupila dezodorans. Čak su se i druge kolege žalile na njegov 'miris', ali on ne namerava da koristi parfem jer ne želi da miriše kao drugi ljudi.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Svojom suprugom, prelepom manekenkom Kamilom Alveš, oženio se 2006. godine, a šest godina kasnije rekli su 'fatalno' da. Imaju troje dece, sinove Levija i Livingstona i ćerku Vidu.

Javnosti je dobro poznat Kamilin odnos sa svekrvom Meri Mekejb, koja ju je dugo zlostavljala pre nego što ju je pustila u porodicu.

- Zvala me je po imenima njegovih bivših devojaka, počela bi da priča na španskom na veoma čudan način. Ona bi me ponizila. I svakakve takve stvari - rekla je brazilska manekenka. Zbog svega, Metju godinama nije razgovarao sa majkom:

- Pokušao sam da je promenim. U periodu od osam godina imali smo otuđenu vezu i nisam mogao ništa više da joj kažem osim: 'Zdravo mama, dobro sam, volim te - podelio je glumac. Meri se loše ponaša prema sinu, a u emisiji 'Hard Copi' emitovala je sav njegov 'prljavi veš', a ljude dovodila u njegovu sobu govoreći: 'Ovde je izgubio nevinost'.

Metju Mekonahi
foto: Profimedia

Kamila je odlučila da izgladi vezu sa svekrvom, pa ju je povela na službeni put u Istanbul, misleći da će ih ovo iskustvo zbližiti. Platila je avionsku kartu i imala besplatan boravak u luksuznom hotelu. Ipak, svekrva i dalje nije bila zadovoljna.

"Celim putem mi je pričala sve te zamorne priče i okretala glavu." Kada smo sletele, rekla sam: 'Dobro, sad da se spremim za predstavu'. Trećeg dana putovanja Kamila je čak i plakala, ali ipak nije htela da odustane. Zauzela se za sebe i danas imaju odličan odnos.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track