"SPAVAM 14 SATI NA DAN": Slavna glumica priznala da ne može da FUNKCIONIŠE bez viška sna pa se dotakla i svog mentalnog zdravlja
Foto: Profimedia

san joj je prioritet u životu

"SPAVAM 14 SATI NA DAN": Slavna glumica priznala da ne može da FUNKCIONIŠE bez viška sna pa se dotakla i svog mentalnog zdravlja

Pop kultura -

"Nemam određeno vreme kada se budim. Ono zavisi od toga šta mi se dešava u životu. Ako ne radim i imam slobodan dan u ponedeljak, spavaću koliko god mogu. Spavanje mi je prioritet u životu", objasnila je nedavno glumica Dakota Džonson, zvezda poznate trilogije "Fifty Shades".

Lepa brineta dodala je da nije funkcionalna ako spava manje od 10 sati, a da bez problema može da spava i 14.

Dakota Džonson
foto: Pritnscreen

Objašnjavajući svoju self-care rutinu, proslavljena 34-godišnjakinja je navela kako pokušava da se brine o sebi i svom mentalnom zdravlju i da joj je meditacija veoma važna zbog teskobe koju često oseća.

dakota džonson
foto: profimedia

Dakota Džonson otkrila je i da obavezno meditira dva puta na dan, jer joj fokusiranje na disanje tokom meditacije pomaže da se izbori sa anksioznošću. Takođe, priznala je da će bez razmišljanja u svako doba dana sebi priuštiti kupku ako se oseća preplavljenom emocijama i misli da joj treba predah.

Dakota Džonson
foto: Pritnscreen

"Ako usred dana pomislim: 'O, Bože, kakav je ovo svet' ja ću napraviti sebi kupku. Smatram da voda ima snagu da nas prizemlji", kaže glumica.

Podsetimo, glumica se bori sa depresijom od svoje 15. godine, a već je nekoliko puta iskreno govorila o svojim problemima s mentalnim zdravljem i isticala da joj humor služi kao svojevrsni odbrambeni mehanizam.

(Kurir.rs/Blic žena/Prenela:T.B.)

Bonus video:

04:49

Influenserka Bojana Mutić otkrila šta se krije iza blještavih profila i bloga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track