HOLIVUDSKA SLATKICA TRUDNA SA ČETVRTIM DETETOM: Zbog onoga što je njen muž poručio svi su POPADALI OD SMEHA (FOTO)
Foto: Profimedia

čestitamo

HOLIVUDSKA SLATKICA TRUDNA SA ČETVRTIM DETETOM: Zbog onoga što je njen muž poručio svi su POPADALI OD SMEHA (FOTO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Hilari Daf otrkila je da je trudna sa svojim četvrtim detetom. Slavna 36-godišnjakinja srećne vesti podelila je sa svetom putem Instagrama, podelivši zabavnu božićnu fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Metjuom Komom, njihovim ćerkama Mej (5) i Benks (2) i njenim sinom Lukom (11) kog je dobila sa bivšim mužem Majkom Komrijem.

Hilari je pokazala svoj poveći trudnički stomak u roze pidžami, a uz fotografiju jednostavno je napisala "Iznenađenje, iznenađenje".

Međutim, na čestitkama koje se vide na slici, supružnici su vest o četvrtom detetu dočekali uz gomilu šala o velikoj porodici, pa se mogu pročitati njihove opaske kao što su: "Toliko i tihim noćima" i "Vežite se, dodajemo još jednog člana u ovu ludu gomilu".

Koma je bio posebno šaljivo raspoložen, pa je podelio i snimak sa lokacijom koja je označena kao "klinika za vazektomiju", aludirajući na činjenicu da par već ima previše dece.

Hilari Daf, Metju Koma
foto: Profimedia

Hilari Daf je skrivala trudnoću par meseci, a u tome je uspela tako što se u javnosti se pojavljivala u širokim, predimenzioniranim stvarima.

Podsetimo, Hilari i Metju su zajedno do 2017. godine, a glumica je prethodno bila u braku sa kanadskim hokejašem Majkom Komrijem od 2010. do 2016. godine.

Inače, slavna plavuša otkrila je svojevremeno da je popila smuti sa svojom placentom nakon što je rodila ćerku Benks, a priznala je i da je njen najstariji sin Luka prisustvovao njenom porođaju.

(Kurir.rs/Blic žena/Prenela: T.B.)

Bonus video:

00:06

Nije samo Veljkova Bogdana trudna, već i njihova kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track