BILA JE MIS SRBIJE, A ONDA SE SAZNALA NJENA TAJNA: Prevarila je NACIJU, lagala o svom poslu, pa nestala s KRUNOM od 5.000 €
Foto: Pritnscreen/Instagram

evo gde je danas

BILA JE MIS SRBIJE, A ONDA SE SAZNALA NJENA TAJNA: Prevarila je NACIJU, lagala o svom poslu, pa nestala s KRUNOM od 5.000 €

Pop kultura -

Nikolina Bojić bila je lepotica iz Apatina koja je 2012. godine ponosno ponela titulu Mis Srbije. U njenom životu sve je išlo savršeno, kada se saznala njena tajna.

Nikolina Bojić
foto: Youtube

Ona je imala 25 godina kada je proglašena za najlepšu Srpkinju, ali nije prošlo mnogo do trenutka kada su joj titula i kruna oduzete. Prvo su se pojavile provokativne fotografije, koje su pokrenule sumnju da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića.

Nikolina Bojić
foto: Printscreen YouTube

Prema pravilima izbora za Mis nijedna takmičarka nije smela da bude udata, što je bio povod da se Nikolini oduzme kruna. Da ceo slučaj bude još gori, Nikolina je na izboru za Mis slagala kada je govorila o svom zanimanju. Ona je rekla da je fitnes instruktorka, ali je u tom trenutku radila u jednom restoranu u Apatinu. Nije joj pomoglo ni to što je kasnije upisala Višu školu za fitnes.

Nikolina Bojić
foto: Printscreen

Prašina koja se digla oko lepotice Nikoline dovela je do toga da je misica završila u Hitnoj pomoći, te se povukla na oporavak u Minhenu, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom. U novembru 2012. godine Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

Nikolina Bojić, Mis YU
foto: KURIR

Nikolina i Frenk su mogli da se slobodno pojave u javnosti kada se sve sleglo, te su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a ako je suditi prema njenom instagramu oni i danas uživaju u ljubavi sa svoje četvoro dece, ali su se stacionirali u Montrealu, gde se Nikolina bavi modelingom i fitnesom. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas su, sudeći po njenom Instagram profilu, u srećnoj zajednici.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

13:43

OPOZICIJA NIJE NIŠTA BOLJA OD MISICA KOJE OBEĆAVAJU MIR U SVETU I PLATE OD MILION EVRA! Analitićari: Imaju samo jedan cilj

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track