NAŠ GLUMAC ZAVEO 21 GODINU MLAĐU STUDENTKINJU! Bio joj profesor na fakultetu, a onda buknula ljubav: "Naša priča nije za javnost"
Foto: Dragana Udovičić

evo ko je ona

NAŠ GLUMAC ZAVEO 21 GODINU MLAĐU STUDENTKINJU! Bio joj profesor na fakultetu, a onda buknula ljubav: "Naša priča nije za javnost"

Pop kultura -

Popularni glumac Branimir Popović oduevek je bio miljenik žena u Srbiji, a njegovo srce ukrala je 21 godinu mlađa koleginica.

Sanju Jovićević Popović Branimir je upoznao kada joj je držao predavanje na Fakultetu dramskih umetnosti na Cetinju. Ona je tada bila lepa studentkinja, a on njen profesor. Ipak, između njih se ništa nije desilo sve do 2012. godine.

Branimir Popović
foto: Petar Aleksić

Te godine glumački par našao se na setu serije "Budva na pjenu od mora" gde je Sanja igrala ćerku Save Bačića, lika koji je oživeo Mima Karadžić. Mediji su tada prenosili da je između njih postojalo vrarnica, ali da su zbog razlike u godinama razmišljali da li je pametno da uplove u vezu.

Ipak je ljubav pobedila nad godinama, te su 2013. izgovorili sudbonosno "da" na Jahorini i dobili ćerkicu Sofiju.

Branimir Popović
foto: Nikola Anđić

Branimir i Sanja se retko viđaju u javnosti, a sam glumac nije hteo da govorio o njihovoj vezi, te je pre nekoliko godina objasnio i zašto:

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću zbog svog i njenog ličnog mira.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track