MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN PRODAO SVOJE KRVAVE PATIKE ZA 4.000 DOLARA: Evo koji deo njegove NOŠENE garderobe je NAJVEĆI ULOV (FOTO)
Foto: Instagram, Trophy X Travis Barker

PRODATE U ROKU OD 24 SATA

MUŽ KORTNI KARDAŠIJAN PRODAO SVOJE KRVAVE PATIKE ZA 4.000 DOLARA: Evo koji deo njegove NOŠENE garderobe je NAJVEĆI ULOV (FOTO)

Pop kultura -

Bubnjar benda Blink 182 Trevis Barker prodao je par svojih Vans patika nošenih na bini tokom svetske turneje ove godine za neverovatnih 4000 dolara.

Patike Vans Vault x Mastermind World su veličine 42-43, a pertle su umazane Barkerovom krvlju. Patike su prodate u roku od 24 sata, a deo prihoda prikupljenih od prodaje ići će neprofitnoj organizaciji Lost But Not Forgotten CA.

Što se tiče ostale opreme koju je Barker nosio (i dodirivao), ona "sadrži niz predmeta, svaki pedantno očuvan i overen od Trofija i lično potpisan od Trevisa Barkera." Konkretno, ovo uključuje opremu korišćenu tokom turneje i za kreativni proces iza Blinkovog novog albuma, One More Time.

Ostali predmeti koji su dostupni su krvave Dickies farmerke, krvava opna za bubanj, krvava opna za veći bubanj i, naravno, krvavi par bubnjarskih palica od rokera. Trofi takođe prodaje i glave bubnjeva. Cene predmeta se kreću od 750 do 6000 dolara za najveći ulov, a to su Trevisove farmerke.

Barker, koji je prošlog meseca sa suprugom Kortni Kardašijan dobio sina Rokija, ne slavi samo to što se rešio svoje krvave odeće. Nedavno je proslavio i 48. rođendan.

(Kurir.rs/Index/T.B.)

Bonus video:

00:11

SRPSKA GLUMICA POKAZALA KRVAVO OKO: Miona Marković doživela povredu na snimanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track