BRUTALNO ZGODNA PLAVUŠA ZAVODLJIVO SE SNIMALA, A ONDA JOJ JE OVO ISPALO IZ USTA: Želudac će vam se okrenuti kad čujete kako VRIŠTI
Foto: Printscreen

VIDEO

BRUTALNO ZGODNA PLAVUŠA ZAVODLJIVO SE SNIMALA, A ONDA JOJ JE OVO ISPALO IZ USTA: Želudac će vam se okrenuti kad čujete kako VRIŠTI

Pop kultura -

Tana Mongej je poznata influenserka i tiktokerka koju na ovoj mreži prati više od 7,7 miliona korisnika. Postala je poznata još 2017. godine svojim objavama, a kasnije je otvorila YouTube kanal gde je snimcima privukla veliku pažnju.

U skorašnjoj objavi koju je ova influenserka postavila na mrežama, ona se obratila putem videa želeći da govori o nekoj temi da bi joj u jednom trenutku, dok je pričala, ispao prednji zub. Kako je zub odleteo ispred nje, ona je počela da vrišti.

U snimku je zapravo ubacila efekat odnosno pokrivalicu sa reprodukcijom nekog poznatog vrištanja pokazujući vidno iznenađenje zbog blama koji je doživela.

Pokazala je zube na kojima se vidi kako fali jedinica i kako su joj zapravo krunice postavljene na izbrušenim zubima.

Snimak je na mreži videlo 30 miliona ljudi, a mnogi su ostali u šoku zbog ove scene te su priznali kako je situacija bila urnebesna.

Većina njenih pratilaca se smejala ovoj situaciji priznavši da je Tana prirodna i spontana i da nema problem sa tim da podeli i blam poput ovog, međutim, bilo je i onih koji su rekli da situacija ne bi bila smešna nimalo kada bi vam se nešto ovako dogodilo na nekom sastanku.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

01:35

KOMPLEKSI RADE PUNOM PAROM Reakcije javnosti na Editin nastup pravednog gneva prema tik tokeru: ONA JE LEPOTICA, A ON ŠTREBER!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track