BIVŠA METJUA PERIJA TRAŽI DA SE ISPITAJU NJEGOVI LEKARI: Saznala uzrok smrti, pa tvrdi da "mnoga pitanja ZAHTEVAJU ODGOVORE"
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

PROGOVORILA O GLUMCU

BIVŠA METJUA PERIJA TRAŽI DA SE ISPITAJU NJEGOVI LEKARI: Saznala uzrok smrti, pa tvrdi da "mnoga pitanja ZAHTEVAJU ODGOVORE"

Pop kultura -

Bivša devojka Metjua Perija Kejti Edvards traži da se ispitaju njegovi lekari nakon što je potvrđeno da je ketamin uzrok njegove smrti. Glumac je pronađen mrtav 28. oktobra u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, rezultati toksikoloških analiza objavljeni su prošlog petka i uveliko se analiziraju.

Izveštaj je pokazao da je Metju Peri umro od "akutnih dejstava ketamina" i utapanja - pri čemu je glumac imao slične količine ketamina u svom organizmu kao bolnički pacijent pod opštom anestezijom. Bio je podvrgnut terapiji infuzijom ketamina zbog depresije. Ali njegova poslednja terapija desila se nedelju i po dana što znači da nije mogla da izazove kobni ishod.

Metju Peri
foto: Los Angeles County Medical Examiner’s Office / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kejti Edvards koja se 2006. zabavljala sa Metjuom Perijem i koja je 2011. radila kao njegova asistentkinja, rekla je da ima mnogo pitanja bez odgovora.

Edvards je poručila da ne veruje da je Peri kupio kentamin na ulici pa je naglasila da njegovi lekari moraju da daju dodatno objašnjenje.

- Pilično sam sigurna da bi se u njegovom mozgu infuzije ketamina kod lekara računale kao da je još trezan. U njegovom mozgu to nije isto kao otići na ulicu kupiti krek ili heroin. Nisam se iznenadila kada je izvešće medicinskog istražitelja objavljen. Već sam znala o čemu se radi pa me nije šokiralo.

Dodala je:

- Nisam bila tamo pa ne znam tačno šta se dogodilo, ali poznajem Metjua kao osobu i prijatelja i znam obrasce koji su doveli do ovoga. Mogla sa to da vidim sa daleke udaljenosti, nije izgledao dobro tokom poslednjih nekoliko nedelja svog života.

Trezni ljudi koji su ga poznavali nikada se nisu družili s njim kad bi bio pod dejstvom narkotika tako da nisu mogli da vide znakove. Rekla je daje glumčeva poslednja objava na Instagramu koja prikazuje kako leži u đakuziju, bila signal da se on ponovo drogira.

Kejti Edvards je majka četvoro dece i vodi ranč konja u Kaliforniji, razgovarala je poslednji put sa Perijem prošle godine, kadaje objavljena njegova autobiografija.

Metju Peri
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

- Metju je voleo da eksperimentiše sa različitim lekovima. Želeo je da isproba različite stvari kako bi video šta mu najbolje odgovara. Sećam se da je u jednom trenutku dobio heroin i jedan od njegovih prijatelja pokazao mu je kako da ga koristi.

Uvek je voleo da proba različite stvari, ali prilično sam sigurnada je ketamin nova stvar jer ga nikad nisam videla da to upotrebljava - napomenula je, piše Daily mail.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:55

LAUŠEVIĆ JE URADIO NEŠTO ŠTO MI JE SMETALO, A ZBOG TOGA SAM TO ŠTO JESAM! Jami o tome kako joj je glumac obeležio karijeru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track