GODINAMA SE NAGAĐALO DA LI JE VIKTORIJA IMALA SILIKONE: Sada je otkrivena PRAVA ISTINA, a evo zašto NI REČ O TOME nije rekla ćerki
Foto: Profimedia

sada je otkrila

GODINAMA SE NAGAĐALO DA LI JE VIKTORIJA IMALA SILIKONE: Sada je otkrivena PRAVA ISTINA, a evo zašto NI REČ O TOME nije rekla ćerki

Pop kultura -

Da li je Viktorija Bekam imala silikone ili ne, dugo se nađalo. Britanska dizajnerka otkrila je sada celu istinu o tome uz odgovor na pitanje da li je o toj temi pričala sa svojom ćerkom Harper. Devojčica ima tek 12 godina, a imajući u vidu moderne tehnologije nije nemoguće da može da "naleti" na članak u kojem je akcenat na njenoj mami i implantate.

Viktorija Bekam nije rekla ni reč o silikonima svojoj ćerki Harper jer želi da je nauči da voli sebe. "Bilo je momenata kada bih pomislila da mogu da podelim sa njom svoja iskustva, ali nismo još stigle dotle. Da budem iskrena, volela bih da nikada nisam imala implantate", izjavila je za decembarski broj magazina Allure.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Viktorija (49) je 2014. uklonila silikone. “Ne petljaj se sa svojim grudima”, napisala je bivša članica "Spice Girls" u otvorenom pismu mlađoj verziji sebe 2017. za britanski "Vogue".

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

"Sve te godine sam to poricala – glupost. U pitanju je znak nesigurnosti. Jednostavno treba da slavite ono što imate", poručila je sada i dodala da pokušava da nauči ćerku da prihvati svoju prirodnu lepotu.

Viktorija Bekam
foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

“Harper je opsednuta šminkom, opsednuta lepotom. Pre neki dan smo se vozili pored njene omiljene prodavnice sa šminkom, Space NK, Dejvid je rekao: "O, moj Bože, tvoja omiljena prodavnica je zatvorena. Bilo je tako smešno. Harper je dodala: "Ne, u redu je, tata. Neka niko ne paničari. Samo šire lanac prodavnica".

Harper Bekam
foto: Printscreen Instagram

Viktorija i Dejvid Bekam imaju i sinove Kruza, Romea Bekama i Bruklina Bekama Pelca.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track