OBJAVLJENA LISTA NAJZGODNIJIH MUŠKARACA 2023. GODINE: Na njih žene širom planete OTKIDAJU, a šokiraće vas frajer koji je NA TRONU
Foto: Supplied by LMK / imago stock&people / Profimedia, Twentieth Century Fox Film Corpo / AFP / Profimedia, Shutterstock

na njih dame nisu imune

OBJAVLJENA LISTA NAJZGODNIJIH MUŠKARACA 2023. GODINE: Na njih žene širom planete OTKIDAJU, a šokiraće vas frajer koji je NA TRONU

Pop kultura -

U godini za nama objavljena je lista najzgodnijih muškaraca u 2023. godini. Oni su svojim vrhunskim izgledom očarali žene širom planete, a pogledajte koji top frajeri su dominirali u 2023. godini.

Kim Tae-Hjung

Najzgodniji muškarac na svetu u 2023. godini je južnokorejski pevač i tekstopisac Kim Tae-Hjung. Ima 27 godina.

Robert Patinson

Odmah za njim, pohvalnu poziciju zauzeo je engleski glumac, Robert Patinson (36), koji u Holivudu i važi za miljenika žena.

Hirthik Rosan

Hirthik Rosan je indijski glumac koji je na listi top frajera zauzeo treću poziciju. 49-godišnji Hirthik izborio se ta svoje mesto u filmskoj industriji zahvaljujući svojim odlučnim glumačkim veštinama i šarmantnoj ličnosti.

Tom Holand

Tomas Stenli Holand (27) je britanski glumac koji je široj javnosti poznat kao jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu. On zauzima impresivnu četvrtu poziciju na listi.

Dejvid Bekam

Dejvid Bekam je bivši engleski profesionalni fudbaler. Iako je bio pre svega fudbalska zvezda, njegov izgled i stav i dan-danas plene atraktivnošću u 47. godini.

Dejvid Bekam
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Idris Elba

Idris Elba je engleski glumac, producent i muzičar. Ne samo zahvaljujući svom izgledu i šarmu, ali ovaj glumac (50) zaista je sinonim za jednog od najzgodnijih muškaraca na svetu.

Idris Elba
foto: Profimedia

Džastin Trudo

Džastin Trudo je kanadski političar koji obavlja dužnost premijera od 2015. godine. Zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i šarmu izborio se za mesto na ovoj listi.

Premijer, Džastin Trudo, Kanada
foto: Reuters

Bredli Kuper

Bredli Kuper je američki glumac i reditelj, rođen 5. januara 1975. godine.

Kris Evans

Kris Evans, rođen 13. juna u Bostonu, Masačusets, čuveni je američki glumac koji se izborio za svoje ime u Holivudu.

Kris Evans
foto: Profimedia

Zek Efron

Zek Efron je američki glumac i pevač. Ovaj 35-godišnji glumac je najpozntiji po svom dobrom izgledu i šarmantnom karakteru i ima armiju fanova širom sveta.

Zek Efron
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

(Kurir.rs/Epaper/T.B)

Bonus video:

01:44

SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA ko joj je NAJBOLJI FRAJER na javnoj sceni: U najužem izboru biznismeni i sportisti! GLUMCI JE NE ZANIMAJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track