NA SVADBI SLAVKA BELESLINA SVI SU GLEDALI U ANĐELKU STEVIĆ ŽUGIĆ: Njena kratka haljina je totalna dominacija, sve je ZASENILA
Foto: Ata Images

UŽIVALA

NA SVADBI SLAVKA BELESLINA SVI SU GLEDALI U ANĐELKU STEVIĆ ŽUGIĆ: Njena kratka haljina je totalna dominacija, sve je ZASENILA

Pop kultura -

Anđelka Stević Žugić privukla je veliku pažnju kada se pojavila kao gošća na svadbi Slavka Beleslina, a tome je dodatno doprineo njen besprekoran stajling.

Iako je svadbeno veselje poznatog voditelja i njegove izabranice održano pre oko mesec dana, Anđelka je tek sada objavila niz fotografija s događaja, a osim što je atmosfera, sudeći po slikama, bila vesela, čini se da je glumica sve gošće zasenila svojim autfitom.

Na fotografijama je očigledno da se glumica sjajno provodila kao gošća na svadbi koja je bila upriličena za najuži krug ljudi. Inače, Beleslin je takođe bio jedan od gostiju na tajnom venčanju Anđelke i njenog izabranika Marka Žugića.

Anđelka Prpić, Andrija Kuzmanović
foto: Antonio Ahel

Glumica je za ovu priliku odabrala kratku svetloroze haljinu s puf-rukavima i sandale u istoj nijansi i očigledno je, posle mlade, bila glavna zvezda na veselju, zajedno s Marijom Kilibardom, te su sve oči bile uprte u nju.

Ona je uz to dala i par svedenih dugačkih minđuša sa biserom, a kosu je podigla u opuštenu punđu. Kao i obično, Anđelka se odlučila za neupadljivu šminku, malo roze senke i bronzera bilo je dovoljno da glumica zablista.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:34

Anđelka Prpić na premijeri filma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track