PRESLATKOG KEVINA IZ FILMA "SAM U KUĆI" OTAC JE ZLOSTAVLJAO I UZIMAO MU ZARADU: Pravi pakao je za njega počeo tek kad je on UMRO
Foto: Profimedia

ŽIVOTNA PRIČA

PRESLATKOG KEVINA IZ FILMA "SAM U KUĆI" OTAC JE ZLOSTAVLJAO I UZIMAO MU ZARADU: Pravi pakao je za njega počeo tek kad je on UMRO

Pop kultura -

Makoli Kalkin je mnogima najpoznatiji po svojoj ulozi Kevina u legendarnim filmovima "Sam u kući", koja mu je donela vrtoglavu slavu u detinjstvu. Uprkos nedavnom dodeljivanju zvezde na holivudskoj Stazi slavnih, iza Kalkina stoji teška životna priča.

Makoli Kalkin, Glumac, Sam u kući
foto: Profimedia

Glumac, koji danas ima 43 godine, odrastao je u Njujorku sa svojim roditeljima i šestoro braće i sestara. Živeli su u skučenom stanu, deleći sobu bez vrata. Njegov otac, Kit Kalin, bio je alkoholičar koji je zlostavljao porodicu.

Nakon što je Makoli postigao uspeh, otac mu je oduzeo sav zarađeni novac i prisiljavao ga da glumi čak i kada dečak to nije želeo.

Mekoli Kalkin
foto: Profimedia

Dugo vremena manipulisao je svojim sinom, a zatim je Makoli sa 14 godina najavio povlačenje iz sveta glume. Uskoro nakon toga, Kit Kalin je preminuo, a Makolijeva karijera je krenula nizbrdo, praćena problemima s opijatima.

Njegova popularnost opadala je, a producenti su bili nesigurni kako da postupe s njim. Mnogi prolaznici su ga zaustavljali na ulici i govorili mu da nije tako sladak kao u filmu.

Mekoli Kalkin
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uprkos finansijskoj sigurnosti, detinjstvo mu je oduzelo priliku za obrazovanjem, a on je želeo da nastavi svoje školovanje. Nažalost, narkotici su brzo postali njegova stvarnost.

Tokom tog perioda, trošio je i do šest hiljada dolara mesečno na kokain, te je čak uhapšen zbog posedovanja marihuane, što mu je donelo godinu dana uslovne kazne. Nakon tih teških trenutaka, uspeo je da se izvuče iz pakla droge i izjavio je da "nikada ne bi postao ono što je sada da se nije suočio s problemima drogiranja".

Mekoli Kalkin
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od 2017. godine, glumac je u vezi s Brendom Song, takođe glumicom, koja je stekla slavu još kao dete, a zajedno su dobili dvoje dece.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

02:09

KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSEN PEKAO AJVAR poznati glumac otkriva u emisiji Pusti brigu: Znate li kako ona peče paprike!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track