EVO KAKO IZGLEDA SESTRA AMAL KLUNI: Čuvena advokatica i ona odrasle u IMUĆNOJ PORODICI, ima 4 dece i udata je za OVOG BIZNISMENA
Foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

BAŠ LIČE

EVO KAKO IZGLEDA SESTRA AMAL KLUNI: Čuvena advokatica i ona odrasle u IMUĆNOJ PORODICI, ima 4 dece i udata je za OVOG BIZNISMENA

Pop kultura -

Svetska javnost odllično poznaje Amal Kluni, uticajnu advokaticu i suprugu slavnog glumca Džordža Klunija. Lako je možete pomešati sa Talom Alamudin, jer njih dve-rođene sestre veoma liče. Ćerke uticijanih intelektualaca iz Libana imaju veoma zanimljive biografije, a bave se sasvim drugačijim profesijama. Šta se zna o drugoj ćerki Ramzija i Barie Alamudin?

Amal Kluni
foto: Lev Radin/Pacific Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Amal Kluni je rođena 1978. u Bejrutu i njeno ime na arapskom jeziku znači nada. Ona kao i njena sestra Tala Alamudin potiču iz ugledne porodice, njihov otac Ramzi Alamudin bio je profesor poslovnih studija na Američkom univerzitetu u Bejrutu dok je njihova majka Baria Miknas radila kao politička novinarka i strani urednik panarapskog lista Al- Hajat kao i osnovačica kompanije koja se bavi odnosima sa javnošću.

Amal Kluni
foto: BeautifulSignatureIG / Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šira javnost upoznala je Amal kao suprugu Džordža Klunija, poznati par u braku je od 2014. i imaju blizance Elu i Aleksandera (6). Amal Kluni je advokatica specijalizovana za ljudska prava, pisac i aktivistkinja. Među njenim klijentima bili su su Julija Timošenko, bivša premijerka Ukrajine, osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž i dobitnica Nobelove nagrade Nadija Murad.

amal kluni
foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Tula Alamudin kao i Baria Miknas bile su na venčanju čuvenog para u Veneciji.

Ko je sestra Amal Kluni

Tala je rođena 1980. u Bejrutu, završila je Američkom međunarodnom univerzitetu 1995. u Londonu.

Sestra Amal Kluni je modna dizajnerka i uspešna poslovna žena, 2017. pokrenula je brend modnog asesoara Totally Tala i Klunijeva supruga je veliki fan njenih kolekcija pa je 2018. u Vindzoru, na venčanju Megan Markl i princa Harija, nosila klač torbu koju je Tala dizajnirala.

Tala je bila oduševljena time pa je poručila da je to bio kraljevski dan za njen rad. Amal je i 2017. nosila minđuše iz kolekcije svoje sestre. Ljubav prema modi je jedna od brojnih stvari koja ih povezuje.

Sestra uticajne advokaice radila je u Njujorku i Singapuru, koji je poslednjih njena stalna adresa. Udata je za biznimena Nagija Hamijea koji posluje u ovom azijskom gradu. Imaju ćerku Miju i trojicu sinova.

Tala Alamudin je veoma posvećena humanitarnom radu, što otkriva i njen profil na Instagramu gde objavljuje i detalje o svom dizajnerskom redu, a na ovoj društvenoj mreži dala je podršku britanskom kralju Čarlsu III (eto još jedne spone sa Amal).

(Kurir.rs/Blic žena/T.B)

Bonus video:

01:08

Ovako je Duškova sestra pratila koncert snajke Jelene Karleuše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track