IZNAJMILI LUKS VILU, PA JE RAZBUCALI: Skandalozan par načinio OGROMNU materijalnu štetu, vlasnik podigao TUŽBU protiv njih
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

nisu platili veći deo računa

IZNAJMILI LUKS VILU, PA JE RAZBUCALI: Skandalozan par načinio OGROMNU materijalnu štetu, vlasnik podigao TUŽBU protiv njih

Pop kultura -

Reperku Kardi Bi i njenog otuđenog supruga, Ofseta, navodno su tužili vlasnici kuće za odmor na Beverli Hilsu jer je par otišao iz vile ne plativši veći deo računa, a pritom su za sobom ostavili poprilično uništen objekat.

Vlasnik vile je u tužbi tvrdio da su Kardi Bi i Ofset zauzeli luksuznu kuću početkom 2022., ali su zatim napustili nekretninu u oktobru bez ikakvog obaveštenja, prema dokumentima do kojih je došao TMZ. Uz to, vlasnik je navodno u tužbi tvrdio da su Kardi, rođena Belkalis Almánzar, i Ofset, čije je pravo ime Kiari Cefas, kasnili s plaćanjem stanarine i režija kad su iznenada napustili imanje.

Kardi Bi
foto: Profimedia

U tužbi stanodavac navodi i da je došlo do "značajne materijalne štete" u otmenoj kući nakon što ju je par napustio, uključujući razbijeni nameštaj, tragove spaljivanja na stolovima i pultovima, rupe u zidovima i trajne ogrebotine na tepisima, zavesama i podovima od pločica. Vlasnik je ukupne troškove štete, prema dokumentima, procenio na oko 85.000 dolara.

Kardi Bi
foto: Profimedia

Za čitavu priču Page Six se obratio predstavnicima Kardi i Ofseta, ali nisu odmah dobili odgovor, a tužba je usledila nakon vrlo javne drame među parom. Naime, obožavatelji su primetili da su muzičari prestali da prate jedno drugo na Instagramu ranije ovog meseca. Dan kasnije, Kardi je rekla da se rešava "mrtvog tereta" pre nego što dočeka 2024.

Kardi Bi
foto: Profimedia

"Svake godine stalno govorimo: Nova godina, novi ja, novi ovo, novi ono.‘ Ku*ko, uzimam to sr*nje k je*enom srcu! Morate se rešiti mrtvog tereta, a kada je u pitanju mrtvi teret, reći ću mentalitet, odugovlačenje, lenjost i ljudi", rekla je Kardi na Instagramu je uživo 4. decembra, naizgled suzdržavajući suze, dodala: "I mnogi ljudi su mrtvi teret."

Kardi Bi, Ofset
foto: Printscreen Twitter

Sedam dana kasnije, 11. decembra, dobitnica Gremija potvrdila je da su se ona i Ofset razišli nakon šest godina braka.

"Ne želim to otkriti jer sam već minutu sama", rekla je svojim pratiocima, osvrćući se na glasine da ju je suprug varao s rijaliti zvezdom Krisan Rok. "Jednostavno ne znam kako to reći svetu". Četiri dana kasnije, Kardi je javno napala svog supruga na X-u, ranije znanom kao Twitter, nazvavši ga "kučkom".

(Kurir.rs/Jutarnji/T.B)

Bonus video:

02:38

TO JE BIO NEVIĐENI SKANDAL! ZATO SU SVUDA PROTESTI Novinar iz Toronta za Kurir: Sve je rezultat ŠIZOFRENOG STAVA KANADE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track