KENGUR, TESTENINA U OBLIKU MUŠKOG POLNOG ORGANA, KOMAD SIRA: Najbizarniji božićni pokloni slavnih, a 1 je POSEBNO ZAPANJUJUĆI
Foto: AP Evan Agostini, AP Joel C Ryan, EPA Caroline Brehman

od sira do dijamanata

KENGUR, TESTENINA U OBLIKU MUŠKOG POLNOG ORGANA, KOMAD SIRA: Najbizarniji božićni pokloni slavnih, a 1 je POSEBNO ZAPANJUJUĆI

Pop kultura -

Kupovanje poklona za Božić nije uvek tako jednostavno. Mnogi žele darovati svoje bližnje nečim originalnim, no tim idejama najčešće stane na put finansijska situacija. Ali kada se radi o slavnim osobama, pare nisu nikakav problem. Međutim, šta pokloniti nekome ko ima milione dolara na svom bankovnom računu?

Anđelina Džoli pre nekoliko godina svom je bivšem suprugu Bredu Pitu kupila vodopade u Kaliforniji. Znajući da Bred voli arhitekturu, Anđelina je dobro predvidela da će hteti na vodopadima da izgradi kuću. Na ideju je došla nakon što su oboje jednom prilikom posetili kuću na vodopadu reke Bear Run naziva Fallingwater arhitekte Frenka Lojda Vrajta.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Shutterstock, Profimedia

Kantri pevač Luk Brajan poklonio je 2017. supruzi prilično unikatan poklon - dva kengura. Mnogi su ga nakon njegove objave na Instagramu kritikovali smatrajući da divlje životinje nisu božićni pokloni, no on se nikada nije oglasio na komentare.

Glumac Dvejn 'The Rock' Džonson podelio je 2018. dirljiv video trenutka kada je iznenadio svoju majku pismom u kojem joj je napisao da će joj kupiti kuću gde god želi. Glumac je zatim sledeće godine majci kupio nekoliko kuća.

Pevačica Lejdi Gaga je od svoje izdavačke kuće dobila vrlo jedinstven božićni dar - ponija.

- Danas je na moj prag stigao beli anđeo s neba. Zauvek ću ga jahati, voleti i brinuti o njemu - napisala je pevačica na svom Instagramu.

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

Bed Bedi, pravog imena Danijel Bregoli postala je poznata kada se pojavila u emisiji Dr. Phil zajedno sa svojom majkom, koja je bila zabrinuta zbog njenog ponašanja. Bregoli je zatim počela graditi karijeru kao pevačica, a jednog Božić odlučila je iznenaditi svoju majku otplatom preostalih 64.000 dolara na hipoteci.

Dejvid Bekam je 2005. supruzi Viktoriji Bekam za Božić kupio dizajnersku torbicu optočenu dijamantima, vrednu 100.000 dolara te novi Rols Rojs vredan 500.000 dolara. Uz to, poklonio joj je dijamantnu ogrlicu s rubinom vrednu više od dva miliona dolara.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

R&B pevač Kris Braun na Božić 2019. poklonio je svojoj ćerki Rojalti, koja je tada imala pet godina, hrpu novca koji se krio u srebrnoj torbici.

Kanje Vest dao je sve od sebe da iznenadi svoju tadašnju suprugu Kim Kardašijan kada joj je poklonio čak 150 poklona za Božić 2015.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Pevač Džon Ledžend poklonio je supruzi i manekenki Krisi Tajgen ogroman kolut sira kojim je ona bila oduševljena, kako je podelila sa svojim pratiocima uoči Božića 2015.

Glumac Zek Efron na Božić 2015. dobio je od svoje majke testeninu u obliku penisa.

- Znaš da ti je mama zakon kada ti ovo pokloni - napisao je uz fotografiju poklona.

(Kurir.rs/24sata.hr/T.B)

Bonus video:

00:52

PAKETI BENIFICIJA, POKLONI ZA ONE KOJI UĐU U BRAK, BESPLATAN PREVOZ - Evo šta treba da ispunite da bi ste se zaposlili u ovoj kompaniji u Šapcu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track