PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD NEKOLIKO DANA PRED 4. GODIŠNJICU BRAKA: Pre dve godine dijagnostifikovan joj rak, a sad joj pukla ljubav
Foto: Profimedia

razvodi se zbog "nepomirljivih razlika"

PODNELA ZAHTEV ZA RAZVOD NEKOLIKO DANA PRED 4. GODIŠNJICU BRAKA: Pre dve godine dijagnostifikovan joj rak, a sad joj pukla ljubav

Pop kultura -

Posle četiri godine braka, Kejti Grifin i Rendi Bik se razvode. Glumica je prošlog četvrtka podnela zahtev za razvod na Vrhovnom sudu Los Anđelesa, prenosi "Page Six".

Razvod bez naknade

Kao datum razdvajanja navodi se 22. decembar zbog, kako je Grifin navela, 'nepomirljivih razlika'. Par je imao i potpisan predbračni ugovor, koji su zaključili 23. decembra 2019. godine, samo devet dana pre novogodišnjeg venčanja.

Kejti Grifin
foto: Reuters (31.5.2017)

Zvezda serije 'Modna policija' zahteva da, u skladu sa predbračnim ugovorom, niko ne dobije finansijsku podršku.

Svađali su se pre braka

Bivši par zabavljao se 2011. godine, a zajedno su bili do prve svađe 2018. Međutim, pomirili su se odmah godinu dana kasnije i odlučili da kažu sudbonosno 'da'. Zajedno nisu imali dece. Posle manje od godinu dana braka, Kejti je dijagnostikovan rak pluća, a bolest je pobedila u decembru 2021. kada joj je hirurški odstranjen deo organa. Ona je naglasila da nikada nije bila pušač.

(Kurir.rs/24sata.hr/A.G.)

Bonus video:

01:51

IZGLEDA KAO HOLIVUDSKA GLUMICA, A UZ TO JE I TOP KUVARICA! Evo kako izgleda PRELEPA takmičarka poznatog šou programa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track