POZNATI DEDA MRAZ DONEO NEOBIČNE POKLONE! U studiju veselo, praznično raspoloženje, a ko je pobednik saznajte u finalu od 17.10!
Foto: Kurir televizija

VELIKO FINALE MAJKI I SNAJKI

POZNATI DEDA MRAZ DONEO NEOBIČNE POKLONE! U studiju veselo, praznično raspoloženje, a ko je pobednik saznajte u finalu od 17.10!

Pop kultura -

U finalnoj emisiji pete sezone emisije Majke i snajke sada već tradicionalno kao poklon iznenađenja Seki, ali i takmičarkama bio je Raša koji je ovog puta bio obučen u kostim Deda Mraza.

Oduševljenje svih prisutnih je bilo očigledno i Deda Mraz je uspeo da napravi veselu atmosferu u studiju i pojača praznični duh koji je prisutan u čitavoj finalnoj epizodi.

Takođe pored iznenađenja u vidu Deda Mraza Raša je povodom Nove godine uručio i poklone kako Seki tako i takmičarkama.

Ne propustite veliko finale Majki i snajki danas od 17.10 na Kurir TV.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:30

Majke i snajke humantirana akcija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track