GLUMCA IZ KULTNE SERIJE NAPALA BANDA NASRED ULICE: Mrežama kruži UZNEMIRUJUĆI snimak (VIDEO)
Foto: Profimedia

ZASTRAŠUJUĆE

GLUMCA IZ KULTNE SERIJE NAPALA BANDA NASRED ULICE: Mrežama kruži UZNEMIRUJUĆI snimak (VIDEO)

Pop kultura -

Glumca Ijana Ziringa, koji je glumio u kultnoj seriji "Beverli Hils 90210" napala je grupa motorciklista na ulici u Los Anđelesu. Istraga o indicidnetu je u toku, a snimak napada objavljen je na Instagramu. Komentariše se zašto mu niko priskočio u pomoć, dok je bila u toku nemila situacija. I to je samo jedno od pitanja koje je pokrenuo ovaj događaj.

Napad se desio juče ujutru u Los Anđelesu. Na snimku koji ekskluzivno objalvjuje TMZ vide se kako se grupa motorciklista približava vozilu glumca Ijana Ziringa na Holivudskom bulavaru, pre nego što je on izašao iz svog automobila. Brzo je zamahnuo prema jednom od motociklista čiji je motocikl stajao tačno ispred glumčevog automobila.

Ne zna se za sada razlog napada i da li se jedan od motocikala sudario sa Ziringovim vozilom. Prema izvoru TMZ-a, glumčevo vozilo je možda pogođeno pre nego što je svađa postala nasilna.

Nakon što je udario neidentifikovanog motorciklistu, činilo se da je Ijan oborio osobu sa kacigom na tlo. Drugi motociklisti tada su počeli da napadaju glumca iz serije "Sharknado".

Napravljen je službeni izveštaj, u kojem se glumac navodi kao žrtva. Policija još nije uhapsila napadače i istražuje incident.

Kako piše TMZ, napada se završio tako što se Ijan vratio u svoj auto i odvezao se. Isto su urdili i napadači.

(Kurir.rs/ TMZ/ Blic žena)

Bonus video:

01:42

NOVI BRUTALAN NAPAD RADNIKA OBEZBEĐENJA, SMRSKALI LICE MOMKU! Koja su im ovlašćenja, smeju li da nose oružje i primenjuju silu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track