NETFLIKSOVI FILMOVI I SERIJE KOJI ĆE SE GLEDATI 2024. GODINE: Od naučne fantastike preko akcione komedije pa do Bridžertona ANKETA
Foto: Printscreen/Youtube/Netfliks

odlično!

NETFLIKSOVI FILMOVI I SERIJE KOJI ĆE SE GLEDATI 2024. GODINE: Od naučne fantastike preko akcione komedije pa do Bridžertona ANKETA

Pop kultura -

Ljubitelji filma vesele se novoj godini jer to znači da će na male ekrane doći puno novih filmova i serija. U 2024. godini korisnici Netfliksa biće počašćeni nizom dobrih naslova. Popisali smo devet najvećih filmova i TV serija na koje biste trebali obratiti pažnju.

Good Grief

Danijel Levi režirao je i producirao američku dramsku komediju Good Grief. Radnja prati Marka (Danijel Levi), čiji suprug Oliver (Luk Evans) iznenada umire. Dok se nosi s tugom, Mark odlazi u Pariz sa svojim prijateljima Sofi (Rut Nega) i Tomasom (Himeš Patel) na vikend-odmor. Međutim, kako se tajne otkrivaju, trio će se suočiti s nekim teškim istinama.

Good Grief bi trebalo da stigne na Netflix 5. januara 2024.

Lift

Nova akcione komedija Kevina Harta Lift prati međunarodnu pljačkašku ekipu koja je unajmljena da spreči teroristički napad. U režiji F. Garijaa Greja i Danijela Kunke Lift će izaći na Netfliksu 12. januara 2024.

The Kitchen

Nova naučno-fantastična drama "The Kitchen" izazvala je veliko zanimanje kod publike. Film u korežiji Danijela Kaluje i Kibvea Tavaresa prati borbu radničke klase protiv brutalne diktature vladajućih bogataša, koji su eliminisali socijalno ugrožene iz grada i proterali ih u takozvanu Kuhinju, gde sada žive.

Glavnu ulogu Izija, koji želi da pobegne s ovog represivnog mesta, tumači britanski glumac i reper Kejn Robinson. Džedaja Banerman, pak, glumi njegovog sina Bendžija, kojeg ranije nije poznavao i kojeg uzima pod svoje okrilje.

Griselda

Sofija Vergara gotovo je neprepoznatljiva u ulozi Griselde Blanko, kolumbijske krijumčarke droge koju su mnogi prozvali "kraljicom kokaina". Blanko je bila poznata po trgovini kokainom na području Njujorka i Majamija, a oni koji su imali priliku da sarađuju s njom tvrde da je bila hladnija i nemilosrdnija od Pabla Eskobara. Serija će prikazati njen život i uspon u svetu kriminalnog podzemlja.

Griselda stiže na Netfliks 25. januara 2024.

Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender izlazi 22. februara 2024. godine. Serija će imati 10 epizoda. Priča se vrti oko Aanga, člana naroda Zraka, koji se sa svojim prijateljima upušta u avanturu kako bi ispunio zadatak i postao novi Avatar.

Na tom putu shvatiće posledice rata koji je počeo napadom naroda Vatre na svet, koji je tada živeo u skladu i harmoniji. Avatar će morati uspostaviti mir za sva četiri naroda: Vatru, Zrak, Vodu i Zemlju.

Bridgerton (3. sezona)

Prvi deo treće sezone popularne viktorijanske serije Bridžerton biće prikazan 16. maja 2024. godine, a drugi deo 13. juna 2024. Treća sezona ukupno će imati osam epizoda, koje će pratiti romansu između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).

The Gentleman

Film Gaja Ričija iz 2020. "The Gentleman" ove godine stiže u obliku serije na Netfliks. Radnja će pratiti Edija Halsteda (Teo Džejms), koji nakon očeve smrti nasleđuje njegovo pozamašno imanje. Međutim, kada otkrije da je njegova zemlja deo carstva korova, prisiljen je da potone ili pliva u mračnom kriminalnom podzemlju.

A Family Affair

Obožavaoci trilera "The Paperboy" iz 2012. biće presrećni kada budu čuli da Zek Efron i Nikol Kidman ponovno udružuju snage. Međutim, umesto da istražuju ubistvo, u novom filmu A Family Affair zaljubit će se jedno u drugo do ušiju.

U nadolazećoj romantičnoj komediji Efron će glumiti Krisa kola, veliku holivudsku filmsku zvezdu. Kada se Kol spetlja s majkom svoje pomoćnice Zare (Džoi King), stvari postaju malo komplikovane. Film je trebao da izađe još u novembru, ali nakon odlaganja tek se čeka novi datum izlaska.

(Kurir.rs/Index/T.J.)

Bonus video:

00:50

UPOZNAJTE DOLOVO! Kultni filmovi su se snimali ovde, a Dobrica Erić je napisao najlepše stihove za ovo mesto! OČUVANA TRADICIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track