BIVŠI POHOTNI KRALJ IMAO 5.000 LJUBAVNICA: Davali mu injekcije da OBUZDA svoj nagon, proteran iz zemlje, ali i dalje živi POROČNO
Foto: Pierre-Philippe MARCOU / AFP / Profimedia

BIO NEZASIT

BIVŠI POHOTNI KRALJ IMAO 5.000 LJUBAVNICA: Davali mu injekcije da OBUZDA svoj nagon, proteran iz zemlje, ali i dalje živi POROČNO

Pop kultura -

Španskog kralja Huana Karlosa I nazivali su najglamuroznijim vladarem na svetu, ali kako se kaže u našem narodu "ničija nije do zore gorela", pa se život okrenuo protiv njega.

Huan Karlos više nije monarh, ali sebe danas naziva Rejem Emeritom ili Kraljem Emirata. Njegovo mesto prebivališta više nije madridska palata, već egzil u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Huan Karlos, Španija, bivši kralj, 0549810054
foto: Profimedia

Bivši kralj bio je primoran da abdicira 2014. godine jer je višestruko optužen za finansijske "mutne radnje", iako ništa još uvek nije dokazano, i još uvek se suočava sa multimilionskom tužbom bivše ljubavnice.

Za kralja Huana Karlosa u kuloarima se govori da je tokom života imao čak pet hiljada ljubavnica.

Huan Karlos, bivši kralj
foto: Profimedia / Mega

"Uzeli su mu sve, nije mogao da bude s ženom", rekla je žena koja je s njim imala aferu od 2004. do 2009. za vreme njegove vladavine.

Bivša Karlosova ljubavnica upletena je u pravnu bitku s njim i španskim CNI-jem usred slučaja pranja novca u Švajcarskoj i njene tvrdnje da je nezakonito stavljena pod nadzor.

Huan Karlos
foto: Reuters

Ovo nije prvi put da se govori o nezasitom libidu bivšeg kralja.

Priča o tome je puštena u javnost nakon što je španski pisac i vojni istoričar Amadeo Martines Ingles napisao knjigu pod nazivom "Huan Karlos: Kralj 5.000 ljubavnica", prikupljajući dokaze o njegovoj se*sualnoj istoriji.

On je u knjizi pomenutog istoričara predstavljen kao seksualni zavisnik, jer je, prema priči iz knjige, imao 62 ljubavnice za samo 6 meseci, a tokom svog "strastvenog razdoblja", između 1976. i 1994. godine, kralj je spavao s 2.154 žene.

Princ Filip, Huan Karlos
foto: Fonet

Žena koja je stručno proučavala špansku kraljevsku porodicu Pilar Ejre potvrdila je izjavu Martinesa Inglesa da je bivši kralj pokušao da ima seksualne odnose i s princezom Dajanom kad je imala 25 godina.

Ledi Dajana, Princeza Dajana
foto: Profimedia

Neke od njegovih najpoznatijih ljubavnica su navodno bile dansko-nemački filantrop Korina Larsen, španska pevačica Sara Montiel, belgijska guvernantkinja Lilian Sartiau, italijanska princeza Marija Gabriela Savojska.

Podsetimo, Španski Vrhovni sud u junu 2020. je otvorio istragu o umešanosti Huana Kralosa u postizanje ugovora o brzoj železnici u Saudijskoj Arabiji, nakon što je jedan švajcarski list objavio da je bivši španski kralj primio 100 miliona dolara od pokojnog saudijskog kralja Abdulaha.

(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Bonus video:

01:29

Blud i razvrat u kafani gde se desilo ubadanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track