ISPUNILA MU POSLEDNJU ŽELJU PET MESECI NAKON NJEGOVE SMRTI: Ono što je Sandra Bulok uradila za pokojnog supruga mnoge rasplakalo
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

DUGO SE BORIO

ISPUNILA MU POSLEDNJU ŽELJU PET MESECI NAKON NJEGOVE SMRTI: Ono što je Sandra Bulok uradila za pokojnog supruga mnoge rasplakalo

Pop kultura -

Glumica Sandra Bulok ispoštovala je poslednju želju svog pokojnog partnera Brajana Rendala pet meseci nakon njegove smrti.

Naime, Brajan je želeo da se nakon smrti njegov pepeo prospe u reku u Vajomingu. Na dan kada je trebao da bude njegov 58. rođendan, glumica je prosula njegove ostatke u reku Snejk River. “Srećan rođendan, Braj. Sendi te je dovela do reke, baš kao što je obećala", napisala je Sandrina sestra Džesin Bulok-Prado uz kratki video.

"Kakav lep način odavanja počasti čoveku kog je volela. Ispoštovati njegovu poslednju želju! U mom srcu je i molitvama. Koliko god je teško i tužno izgubiti nekoga tako posebnog, nadam se da će pronaći mir i moći da slavi njegov život", "Hvala vam što ste ovo podelili. Velika uteha svima nama koji smo doživeli ovakav gubitak", neki su od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Tri godine se borio s amiotrofičnom lateralnom sklerozom

Rendal je umro u avgustu 2023. nakon trogodišnje borbe s amiotrofičnom lateralnom sklerozom (ALS), progresivnom neurodegenerativnom bolešću koja utiče na nervne ćelije u mozgu i kičmenoj moždini koje kontrolišu voljne pokrete mišića. Lek za ALS još nije pronađen, a ne postoji ni delotvoran tretman koji bi zaustavio njegovo napredovanje.

Sandra Bulok, Brajan Rendal
foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Bulok i Rendall bili su u vezi osam godina, a on joj je pomogao da odgaja dvoje dece. "Brajan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane tajno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev", rekli su nakon smrti njegovi voljeni za Page Six.

"Neizmerno smo zahvalni neumornim lekarima koji su zajedno s nama brinuli o ovoj bolesti i zadivljujućim medicinskim sestrama koje su postale naše cimerke, često žrtvujući sopstvene obitelji da bi bile s našima", dodali su.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:46

Glumica Radmila Živković neutešna na sahrani Jagoša Markovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track