I POZNATI GLUMCI SU LOPOVI! Evo šta su sve krali sa snimanja hit filmova i serija: Neki mačeve i kostime, a on uzeo TANGE
Foto: Profimedia

DA LI STE ZNALI?

I POZNATI GLUMCI SU LOPOVI! Evo šta su sve krali sa snimanja hit filmova i serija: Neki mačeve i kostime, a on uzeo TANGE

Pop kultura -

Tokom godina, mnogo poznatih lica nije se stidelo da prizna šta su "zadržali" sa snimanja filmova i TV serija. Sada su otkrili, da i oni vole da imaju suvenire koji će ih podsećati na određenu ulogu.

Glumac Rajan Rejnolds je dugo čekao na ulogu svojih snova u "Deadpool" serijalu, pa je kada je poslednja klapa pala 2016. rešio da zadrži kostim ovog super-heroja. "Voleo sam da ga nosim i pobegao sam u jednom", rekao je on šaljivo za Maire Clair 2015. "Verovatno ću upasti u nevolju što sam ovo izgovorio, ali čekao sam deset godina da snimim taj film, tako da odlazim sa je**im odelom!" bio je iskren.

Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Tri godine kasnije, "Warner Bros" je prozvao Rejnoldsa na Tviteru da je ukrao prsten koji je njegov lik nosio u filmu "Green Lantern" iz 2011. "Izvini Rajane, trebaće nam taj prsten nazad", napisali su oni tada tagujući glumca.

I Robert Dauni Džunior je poneo par "suvenira" sa setova kući, uključujući i nešto sa snimanja "Avengers: Age of Ultron". "Stajalo je ogromno 'A' sa Avengersa koje se nalazilo ispred Avengers centra." pojasnio je u "Jimmy Kimmel Live", "Imam ga. Zapitao sam - Zašto je ovo u Engleskoj? Pošaljite ga u LA, staviću ga u moju kancelariju".

Sudeći po kolegi iz filma, ovo nije jedino što je Džunior uzeo. Kako je Tom Holand otkrio, on je uzeo i originalnu masku Iron Man-a i poklonio je njegovom bratu Pediju Holandu. "Pedi je čuva u kući mojih roditelja, poprilično je kul", izjavio je Tom.

Robert Dauni Dzunior, naočare
foto: Printscreen/Youtube

Ni dame ne zaostaju, pa je tako Gabrijel Junion priznala šta je maznula sa seta tinejdž komedije "Bring it on" iz 2009. "Imam svoju uniformu čirlidersice negde." rekla je za MTV News "Više od toga, to su zaista moja sećanja i prijateljstva- ona žive i dalje... i jednog dana možda mogu da se vratim u moju 'Bring it on' uniformu".

Godinama kasnije, Gabrijel je napravila mini kostim za ćerkicu za Noć veštica, i pokazala kako izgleda njena 'mini kopija' čirlidersice.

Britanski glumac Tom Sturidž, otkrio je svoju malu "krađu". On je za E! News priznao, da je sa seta filma "The Sandman" uspeo da prokrijumčari jednu stvar: "Moju vreću sa peskom", rekao je na pitanje da li je nešto sačuvao kao uspomenu. "Na bezbednom je, pa ako bude potrebna opet, tu je", priznao je.

Aleksander Skarsgard

Ipak, pobednik u ovoj kategoriji je definitivno glumac Aleksander Skarsgard. Dok su njegove kolege sa snimanja ostvarenja "Northman" poneli mačeve i druge borbene rekvizite, on je sačuvao ni manje ni više nego tange! "Nije bio moj izbor, to je bio poklon", objasnio je i dodao, "Tako su pokazali koliko trude moj performans i doprinus filmu", našalio se Aleksander.

"To su tange koje sam nosio. Završna scena se dešava na vulkanu koji eruptira, i mi smo goli... tako da, to sam nosio cele nedelje, a moj lik je ranjen, pa je poprilično krvario", objasnila je zvezda "True blood"-a.

Ni Lili Džejms nije odolela, pa je jednom prilikom priznala šta je maznula sa snimanja "Pam and Tommy" u kom je uz pomoć dosta prostetike dočarala čuvenu Pamelu Anderson iz mlađih dana. "U Meksiku sam nosila ovu prelepu pink suknju, i korset koji je veoma u stilu devedesetih." rekla je Lili i objasnila: "Izgleda malo drugačije sa mojim grudima, bez dodataka...ali i dalje stoji dobro!"

(Kurir.rs/MONDO/A.G.)

Bonus video:

00:50

UPOZNAJTE DOLOVO! Kultni filmovi su se snimali ovde, a Dobrica Erić je napisao najlepše stihove za ovo mesto! OČUVANA TRADICIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track