PRINCU HARIJU SE TAŠTA USELILA U KUĆU: Odrekao se svoje porodice, a sad mu ona zauzela teritoriju
Foto: Profimedia

DA IM SE NAĐE

PRINCU HARIJU SE TAŠTA USELILA U KUĆU: Odrekao se svoje porodice, a sad mu ona zauzela teritoriju

Pop kultura -

Dorija Regland, tašta princa Harija, nedavno se uselila u njihovu vilu u Montekitu, pišu britanski mediji. Majka Megan Markl navodno živi u njihovoj kući za goste kako bi paru pomogla u odgajanju dece.

Navodi se da je Dorija u poslednjih godinu dana pomagala ćerki i zetu jer su imali težak period, a zatim su zaključili da je najbolje da se preseli kod njih.

Megan Markl, princ Hari
foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Priča se da je Meganina mama bila sjajna baka od samog početka, te da je čak išla na kurs za bake. Megan Markl je prekinula komunikaciju s ocem Tomasom još 2018. godine, te ga njena deca, kao ni suprug Hari, nikada nisu upoznali.

Dorija Ragland, venčanje, Dorija Regland
foto: AP

Deca Megan Markl i princa Harija ne viđaju često ni svog dedu, kralja Čarlsa, budući da ne odlaze u Veliku Britaniju. Prema podacima britanskih medija, princ Arči i princeza Lilibet prvi su i jedini put s roditeljima u Londonu bili 2022. godine na proslavi kraljičinog platinastog jubileja.

(Kurir.rs/ Index.hr/ L. S)

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track