SLAVNOM PEVAČU DIJAGNOSTIKOVAN TUMOR NA MOZGU UOČI PRAZNIKA: Morao na hitnu operaciju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

PAUZIRAO TURNEJU

SLAVNOM PEVAČU DIJAGNOSTIKOVAN TUMOR NA MOZGU UOČI PRAZNIKA: Morao na hitnu operaciju

Pop kultura -

Majkl Bolton otkrio je kako mu je nedavno dijagnostikovan tumor na mozgu i da će napraviti pauzu u turneji kako bi se oporavio od operacije, piše The Hollywood Reporter.

"Želim da započnem tako da svima poželim srećnu i zdravu Novu godinu! Takođe želim da podelim sa vama vest da mi je 2023. na kraju donela neke vrlo neočekivane izazove. Neposredno pre praznika otkriveno je da imam tumor na mozgu koji je zahtevao hitnu operaciju. Zahvaljujući neverovatnom medicinskom timu, operacija je bila uspešna. Sada se oporavljam kod kuće i okružen sam ogromnom ljubavlju i podrškom svoje porodice", napisao je sinoć Gremijem nagrađeni pevač (70) na društvenim mrežama. Takođe, Bolton je naveo da će privremeno pauzirati od turneje kako bi se fokusirao na svoj oporavak sledećih nekoliko meseci.

"Uvek mi je najteže da razočaram svoje obožavatelje ili odložim nastup, ali nema sumnje da marljivo radim na oporavku i brzom povratku nastupima. Izuzetno sam zahvalan za svu ljubav i podršku koju ste mi tako velikodušno iskazivali tokom svih ovih godina. Znajte da čuvam vaše pozitivne poruke u svom srcu i saopštiću vam više novosti čim budem mogao. Puno ljubavi uvek, MB", napisao je popularni pevač.

Bolton nije otkrio koliko dugo očekuje da će mu pauza trajati, iako je imao nekoliko dogovorenih nastupa širom SAD pre nego što se planirao da uputi na proleće u Evropu. Prošle godine umetnik je objavio dva nova albuma "Spark of Light" i "Christmas Time". Prethodno je rekao za Billboard da je počeo da piše pesme za "Spark of Light" tokom pandemije jer je želeo da podeli nešto lepo u teškim vremenima.

"Osećao sam odgovornost da pomognem ljudima da osete iskru u svojim životima. Muzika je na taj način vrlo moćna", rekao je za novine.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:19

RAŠA BUKVIĆ OTKRIO KAKAV JE ZAPRAVO BRUS VILIS: Radili smo 6 meseci, dotakli smo se privatnih stvari OVO JE RAZLIKA IZMEĐU NAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track