"ZAR PORED TOLIKIH MILONA OVAKO ŽIVI?" Šok snimak Dru Barimor iz dnevnog boravka, jednu stvar se svi pitaju (VIDEO)
Foto: Printscreen

ČUDE SE

"ZAR PORED TOLIKIH MILONA OVAKO ŽIVI?" Šok snimak Dru Barimor iz dnevnog boravka, jednu stvar se svi pitaju (VIDEO)

Pop kultura -

Holivudska glumica Dru Barimor (48) objavila je na Instagramu video u kojem se rasplakala. Na televiziji je bio film "Svadbeni pevač", zbog kog se prisetila snimanja s Adamom Sendlerom 1998. godine.

I dok se ona s nostalgijom priseća tih trenutaka sa seta, pratioci su bili u čudu zbog stana koji je Dru snimila u videu. Dnevni boravak u kojem je bila nije ni približno luksuzan kakav bi mogao da bude s obzirom na milione koje je zaradila u karijeri.

Pratioci su bili uporni u postavljanju pitanja glumici u komentarima gde se nalazi jer su zidovi prazni i u kući je stariji nameštaj.

"Čini se da voli staromodno uređenje", "Sviđa mi se što živi u tako skromnoj kući", "Možda je to hotel", "Zašto ima tako mali televizor? Šta se događa, uznemiren sam", "Moramo da ti kupimo veći televizor", neki su od komentara.

Dru Barimor
foto: Printscreen Instagram

"Jako te volim, Adame Sendleru. 'Svadbeni pevač' mi se pojavio na TV-u kad sam se spremala da izađem iz kuće, ali nisam mogla to da propustim i morala sam da pogledam", istakla je Dru. Glumac joj je odgovorio i poželeo sve najbolje u novoj godini, te joj poručio da je voli.

Barimor se bavi glumom od mladih dana, a osim u "Čarlijevim anđelima", glumila je i u filmu "Slučajno zajedno", "Vrisak"...

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

02:50

PEVAČ PRIZNAO! EVO KOJA GLUMICA MU JE BILA NAJVEĆA SIMPATIJA! Princ od Vranje nikad iskrenije odgovorio na ŠKAKLJIVIH 36 PITANJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja